E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporIcardi İstanbul'a geldi---

Icardi İstanbul'a geldi

Icardi İstanbul'a geldi
29 Temmuz 2023 - 09:49 borsagundem.com

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Arjantinli yıldız santrfor Icardi ailesiyle birlikte gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin transferi için SAS Paris Saint-Germain Football ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti.

Paris Saint-Germain de Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu. Fransız devi, Arjantinli yıldıza başarılar diledi.

10 MİLYON EUROLUK BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray bu kez bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi için PSG'ye 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 23 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.

ICARDI, İSTANBUL'DA

NTV'den Mahmut Ekinci'nin haberine göre, Galatasaraylıların sezon sonundan bu yana merakla beklediği transfer Mauro Icardi'nin ailesiyle birlikte içinde olduğu uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

Uzun zamandır Icardi'nin yolunu gözleyen taraftarlar, yıldız futbolcuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na akın etti.

İŞTE İLK SÖZLERİ

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, "Geri döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" diye konuştu.

Taraftarlara üçlü de çektiren Icardi, daha sonra alandan ayrılarak ailesi ile konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Galatasaray, Mauro Icardi’yi KAP’a bildirdi

 

Icardi'nin geliş tarihi belli oldu

 

Taraftara müjde: Icardi Galatasaray'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)