E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHuawei Kiev'de ihale kazandı---

Huawei Kiev'de ihale kazandı

Huawei Kiev'de ihale kazandı
05 Ağustos 2019 - 08:01 borsagundem.com

Huawei, Kiev metrosunun 4G şebekesini oluşturma ihalesini kazandı

Çin teknoloji devi Huawei, şu anda sadece 2G şebekesi kullanan Kiev metrosunu 4G'ye kavuşturacak olan ihaleyi kazandı. Huawei yöneticileri, söz konusu ihalenin şu ana kadar Avrupa'da hayata geçirilecek en büyük metro telekom projesi olduğunu belirterek "Paris ve Hong Kong metrolarındaki
mobil iletişim deneyimimizi Kiev'e de taşıyacağız" açıklamasını yaptı.

Çin teknoloji devi Huawei, 2 Ağustos Cuma günü, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in metrosunun 4G şebekesini kurma ihalesini kazandığını açıkladı. Şirketin yaptığı yazılı açıklamada bunun, 27 Merkez Avrupa, Doğu Avrupa ve İskandinavya ülkesi içinde en büyük metro telekom sistemi projesi olduğu belirtiliyor. Şu anda Teremki istasyonu hariç tüm Kiev metrosu sadece 2G iletişimi kullanıyor.
Huawei'nin Ukrayna'dan sorumlu yöneticisi Alexander Serbin, Huawei'nin, Paris ve Hong Kong metrolarındaki gibi, mobil iletişim sistem projelerini uygulama deneyimini Kiev'e de taşıyacağını söyledi.

Ayrıca Serbin, başkentte yaşayanların ve Kiev'i ziyaret edenlerin çok yakında çağdaş mobil teknolojilerin tüm nimetlerinden yararlanabileceklerini de sözlerine ekliyor. Kiev metrosunu 4G
şebekesiyle donatmak için inşaat proje ihalesi Ekim 2018'de açılmıştı, 2019 Temmuz sonunda tamamlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)