E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGoldman, tahvil yerine hisse senetlerini tercih ediyor---

Goldman, tahvil yerine hisse senetlerini tercih ediyor

Goldman, tahvil yerine hisse senetlerini tercih ediyor
09 Mart 2023 - 09:06 borsagundem.com

Goldman, tahvil yerine gelişmekte olan piyasa hisse senetlerini tercih ediyor. Analistler, "Gelişen piyasa para birimlerinin esnekliği ve süre düşünüldüğünde, hisse senetlerinin nominal olarak tercih edilen varlık sınıfı olarak kalmasını bekliyoruz" dedi.

Goldman Sachs Group Inc.'deki analistlere göre, gelişmekte olan piyasa hisseleri ABD faiz oranlarındaki oynaklık nedeniyle tahvillerin tampon özelliğini kaybetmesiyle değer kazanıyor.

Kamakshya Trivedi liderliğindeki stratejistler hazırladıkları bir notta, artan nominal faiz oranlarıyla birlikte, yerel sabit getirili menkul kıymetlerin ABD oranlarındaki dalgalanmalar sonucu "artık fazla tamponu yok gibi görünüyor" dedi.

Analistler, "Mevcut piyasa bağlamında, gelişen piyasa para birimlerinin esnekliği ve süre göz önüne alındığında, hisse senetlerinin nominal olarak tercih edilen varlık sınıfı olarak kalmasını bekliyoruz" diyor. Analisler, Çin'in yeniden açılması ve yıl için yaklaşık %5'lik mütevazı bir ekonomik büyüme hedefinin tahvillerden çok hisse senetlerine fayda sağlayacağını düşünüyorlar..

Goldman Sachs'tan Çin hisse senedi tahmini

 

Goldman Sachs'tan hisse senetleri tahmini

 

Goldman Sachs'dan ABD hisse senetleri için pozitif beklenti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)