E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGoldman Sachs’ın fırsat gördüğü hisseler---

Goldman Sachs’ın fırsat gördüğü hisseler

Goldman Sachs’ın fırsat gördüğü hisseler
20 Mart 2020 - 11:38 borsagundem.com

Piyasalardaki oynaklık yatırımcılar için bir fırsat olabilir. İşte Goldman’ın fırsat olarak gördüğü hisseler

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs’ın stratejisti Vishal Vivek, beş yıllık performansının en altına inen hisseler için alım fırsatı olabileceğini söyledi.

Vivek, petrol fiyatlarının düşmesinden dolayı enerji sektöründe gelirlerin azaldığını hatırlatarak bu hisselerden uzak durulması gerektiğini söyledi. Yatırımcılar doğru hisseleri bulmak için çok fazla zamanının olmadığını hatırlattı.

Korona virüs pandemisi küresel piyasalar üzerinde ciddi yaralar açtı. Morgan Stanley’e göre küresel varlıklardaki düzeltmeler tarihinin en yüksek seviyesinde.

Goldman Sachs’ın önerdiği, değerinin çok altındaki hisseler ise; Lincoln National , L Brands , American International Group Inc, United Airlines Holdings, Prudential Financial ve Citigroup

Borsa toparlanmaya çalışıyor

Piyasalarda haftanın son işlem gününde toparlanma sinyalleri

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALP20 Mart 2020 13:29

    ben aptalmıyımda  bana hisse öneriyorsun..eli hisselerini..BENİM HİSSE TEKNOLOJİ BİLİŞİM ŞİRKETİ..K A.F E İ  N..işler  yetişmiyor  kasa para  dolu.işter alsınlar ister almasınlar...ha...bu aralar  düsük olabilir  borsadır  bu iner çıkar..