E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGelişen borsalarda düşüş görülüyor---

Gelişen borsalarda düşüş görülüyor

Gelişen borsalarda düşüş görülüyor
22 Aralık 2016 - 10:08 borsagundem.com

Gelişen borsalar ABD hisse senedi piyasalarını takip ederek düştü

Endonezya rupisi iki günlük düşüşe ilerledi. Ülke borsası Fitch'in ülke not görünümünü pozitife çıkarmasının ardından düştü.

Güney Kore'de won Mart'tan bu yana en düşük seviyeye inerken 10 yıllık tahvil faizleri düştü. Para birimi 2 yıldaki en uzun süreli düşüşe ilerledi.

Malezya ringiti dolara karşı psikolojik seviye olan 4.5000 yakınlarında işlem görürken borsalar ise ikinci günde de düştü.

Ülkede döviz rezervleri 8 ayın en düşük seviyesine geriledi. Filipin pesosu ufak değişim kaydederken hisse senetleri geriledi. Filipin Merkez Bankası'nın faiz oranını değiştirmeyerek %3'te tutması bekleniyor.

Tayvan'da ise gösterge endeks ikinci günde de düştü. Merkez Bankası'nın bugünkü para politikası toplantısında faiz oranlarını değiştirmeyerek %1.375'te tutması bekleniyor. Capital Investment Management yöneticilerinden Alan Tseng, "Dolar endeksindeki son yükselişin ardından yatırımcıların gelişen piyasalardan çıktığını ifade etti. -Bloomberght

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)