E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaGedik Yatırım seferberliğine büyük ilgi---

Gedik Yatırım seferberliğine büyük ilgi

Gedik Yatırım seferberliğine büyük ilgi
22 Şubat 2016 - 11:58 borsagundem.com

ABD’den sonra Türkiye’de bir ilk… Gedik Yatırım – SPYD- GMG organizasyonu dev buluşma yatırımcılarla ustaları bir araya getirdi...

BORSAGUNDEM.COM – ÖZEL HABER
 
Sermaye Piyasalarının ünlü ve gözde kurumu Gedik Yatırım, yatırımcıların hak ve hukukunu gözeten, yol gösteren Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği (SPYD) ve sermaye piyasalarının cesur, güçlü, ses getiren internet medyası Gündem Medya Grubu (GMG), finansal okuryazarlık adına muhteşem bir organizasyona imza attı. Yeni bir sosyal sorumluluk projesiyle sektörde fark yaratan Gedik Yatırım’ın başlattığı "Paramı Ne Yapayım?" eğitimi ‘Bilinçli Yatırımcı Seferberliği’ çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu Point Hotel Barbaros’da düzenlenen seminer, yüzlerce tasarruf sahibini bir araya getirdi.

Sadece ABD’de yapılan ve Türkiye’de bir ilk olan bu buluşmada, koca konferans salonunu dolduran ve çok büyük çoğunluğu borsada işlem yapan yatırımcı ordusu, ‘usta’ları dinledi, kafalarını kurcalayan sorulara yanıt buldu.



BloombergHT’nin uzman, bir o kadar esprili ekran yüzü ekonomist Aslı Şafak’ın moderatörlüğünde Gedik Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Can Pamir, SPYD Genel Başkanı ve Borsagundem.com yazarı Arif Ünver ile finans sektörünün tecrübeli ismi Levent Kerik, bilgi ve deneyimlerini dikkatli ve meraklı katılımcılarla paylaştı.

Pay senetleri ve türev piyasaları konusunu anlatan, Forex’te yatırımcıları daha da bilinçlendiren üç usta, şirket bilançolarındaki hassas noktalardan, "temettü veren firma iyi firma mı?" ayrıntısına kadar çok önemli detayları da dile getirdi. Aslı Şafak’ın da ekonomi yorumlarıyla araya girdiği bölümler, seminere büyük renk kattı. Hisse alırken nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda aydınlanan, manipülatör– spekülatör farkını daha iyi kavrayan, borsada kısa dönem mi faydalı uzun dönem mi konusunda uyarılan davetliler, profilleriyle de dikkat çekiciydi. Konuklar arasında üniversite öğrencileri, ev kadınları, iş kadınları, öğretmenler, iş adamları, esnaf ve emekliler vardı. Geniş bir çerçevede geçekleşen katılımda, konuşmaları dikkatle dinleyen yatırımcılar, 5 saat süren etkinlik boyunca iki çay molası haricinde yerlerinden bile kıpırdamadı. Gözler ve kulaklar pür dikkat Can Pamir, Arif Ünver, Levent Kerik ve Aslı Şafak’taydı.

Etkinliğin finalinde düzenlenen soru-cevap bölümü ise, soru yağmuru nedeniyle kendisine ayrılan bölümü hayli aştı. Çok canlı ve heyecanlı geçen bilinçli yatırımcı seferberliğinin Ankara ve İzmir başta olmak üzere Anadolu illerinde de devam etmesi planlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haydar22 Şubat 2016 17:56

    gedik bir numaralı spekülatör aracı kurum be..yatırımcıyı bilgilendirecekmiş..gülüyorum..hemde çok..

  • suat22 Şubat 2016 16:33

    bu kadar büyük organizasyonlara gerek yok. sadece suat olgun ve çetesinden, yusuf tekerden, takaradan, yaseften, fevziden, ankaralılardan (özellkle muzaffer ersoy) uzak durmasını söyleyin yeter.

  • KARTALAĞABEYLİ22 Şubat 2016 12:32

    BU ÇAHİLLERE SERMAYE ARAÇLARINDA GRUP KURMANIN AKABİNDE HİSSE BAZLI YATIRIM YAPMANIN ZARARLARINIDA ÖĞRETİN.ARZ..TALEP AKABİNDE REKABET KİM VE KİMLER ARASINDA OLDUĞU AYRICA PARASAL POLİTİKALARIN SÖMÜRÜ ODAKLI OLDUĞU HER DAİM ÜRETİM KONULARININ SERMAYE ARAÇLARININ DESTEĞİ OLDUĞU KONULARINDA DA.YOKSA BUNLAR İTE KÖPE KURT VE ÇAKALA YEM OLACAK SONRASINDA ÜLKENİN VATAN HAİNLİĞİNİN ADAY ADAYLARI

  • !!!22 Şubat 2016 12:27

    glbmd hisse sin halka arzında .gedik çok güveniyordum fiyat tespit raporundaki açıklamaları rezaletti.şimdide seferberlik yapmış.halka arzda zaten seferberlik oldu bize.hiç kimseye güvenmeyin