E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGaranti BBVA Yatırım Genel Müdürü Ergüder görevinden ayrıldı---

Garanti BBVA Yatırım Genel Müdürü Ergüder görevinden ayrıldı

Garanti BBVA Yatırım Genel Müdürü Ergüder görevinden ayrıldı
26 Eylül 2023 - 16:58 borsagundem.com

Garanti BBVA Yatırım zirvesinde flaş gelişme... Utku Ergüder’in genel müdürlük görevinden kendi isteğiyle ayrıldığı belirtildi.

BORSAGUNDEM.COM

Garanti BBVA Yatırım zirvesinde ayrılık... Genel Müdür Utku Ergüder görevi bıraktı. Kurum içi yayınlanan duyuruda Ergüder’in kendi isteği ile şirketten ayrıldığı belirtildi.

2000 yılında Garanti BBVA’da başladığı çalışma hayatını 2018’den beri Garanti BBVA Yatırım’da 'genel müdür' olarak sürdüren Ergüder’in kariyerine yurt dışında devam edeceği öğrenildi.

Yeni genel müdür atamasının ise Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onaylarının ardından açıklanacağı ifade edildi.

“KENDİ İSTEĞİYLE ARAMIZDAN AYRILDI”

Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda şöyle denildi:

“Değerli çalışma arkadaşlarımız,

Garanti BBVA Yatırım yönetimindeki değişiklikleri sizlerle paylaşmak isteriz.

Garanti BBVA’daki kariyerine 2000 yılında başlayan ve 2018 yılından bu yana Garanti BBVA Yatırım’da Genel Müdürlük görevini yürüten Utku Ergüder, 30 Eylül 2023 itibarıyla, kariyerini yurt dışında sürdürmek üzere, kendi isteğiyle aramızdan ayrılmıştır. Kendisine bugüne kadarki çalışmaları için teşekkür ediyor, yeni yaşamında başarılar diliyoruz.

Garanti BBVA Yatırım’ın yeni genel müdürü, SPK onaylarının tamamlanmasının ardından ayrıca duyurulacaktır.”

UTKU ERGÜDER HAKKINDA

Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olan Utku Ergüder, Bilgi Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansına sahiptir. 2000 yılında Garanti BBVA bünyesine katılan Ergüder, 2004-2010 yılları arasında Ankara Yatırım Merkezi Müdürlüğünü yapmıştır. 2010-2015 yılları arasında Garanti BBVA Yatırım Bankacılığı ve Aracılık Hizmetleri Birim Müdürü olarak, 2015-2018 yılları arasında ise Garanti BBVA Yatırım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 01.11.2018 tarihinden bu yana Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürmektedir.

Günün önemli şirket haberleri 26/09/2023

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş görevinden ayrıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)