E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFüzeler ateşlendi Süleymani defnedildi---

Füzeler ateşlendi Süleymani defnedildi

Füzeler ateşlendi Süleymani defnedildi
08 Ocak 2020 - 07:43 borsagundem.com

Kudüs Gücü Komutanı Süleymani'nin cenazesi Kirman'da toprağa verildi. Cenazenin ABD Üssü'ne füze saldırısı olana kadar bekletilmesiyle "İntikam alındı" mesajı verildi

İran devlet televizyonunun haberine göre, dün yaşanan izdiham nedeniyle iki kez ertelenen Süleymani'nin cenazesinin defin işlemi gerçekleştirildi.

Haberde, ABD'nin Irak'taki Ayn el-Esed Hava Üssü'ne yapılan saldırıyla Süleymani'nin intikamının alınmasının ardından cenazenin defnedildiği vurgulandı.

İNTİKAM ALINDI MESAJI

Süleymani'nin cenazesinin defin işleminin gecikmesi ve Ayn ey-Esed'deki ABD üssüne saldıırı sonrası gerçeleşmesi, "İntikam alındı" mesajı şeklinde algılandı. 

Irak'ta ABD üslerine İran Devrim Muhafızlarından füze saldırısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KERİM08 Ocak 2020 09:10

    HAVAİ FİŞEK Mİ PATLATTILAR....

  • Yorum08 Ocak 2020 09:09

    Hamas israile füze atardı hiç israilli ölmezdi israil böyle böyle büyüdü. Şimdi iran atsın füzelerini bu sayede abd ırak ve suriyedeki faaliyetlerini büyütecek ve toprak üstünlüğü kuracak iran bir nebze abd ye yardım ediyor. Yıllar önce içlerine sokulan ajanlar bugün işlerini layıkıyla yerine getiriyor.

  • komik08 Ocak 2020 08:43

    bırakın bu işleri millet aptaldı sanki; ırak abd nin ülkesinden gitmesini istiyor abd ülkeden gitmek istemiyor ne yapması lazım orada bir it dalaşı aynı zamanda ıraklılara ben gidersem iran başınıza bela olur mesajı, göreceğiz bakacağız iranın füze saldırısında kaç abd askeri ölmüş, eminim hiç birinin kılına bile zarar gelmemiştir. boş arazilere atılmıştır füzeler halkın da gazını aldılar oldu da bitti....

  • Delikanlı08 Ocak 2020 08:25

    Amerikanın da bir generali ölmediyse.insan içine çıkmayın.sizi ......yaparlar