E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFitch, Türkiye Varlık Fonu'na kredi notu verdi---

Fitch, Türkiye Varlık Fonu'na kredi notu verdi

Fitch, Türkiye Varlık Fonu'na kredi notu verdi
12 Şubat 2020 - 16:24 borsagundem.com

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu'na yabancı ve yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notu olarak BB- olarak verdi. Uzun vadeli kredi notlarının görünümleri 'durağan' olarak belirlerdi.

Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun Türk devleti ile ilişkili kuruuş olarak sınıflandırdı. Varlık Fonu'nun stratejik hedefleri ulusal ekonomik hedefler ile paralel.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerim12 Şubat 2020 19:40

    Duyunu umumiyenin ayak sesleri

  • azmi12 Şubat 2020 19:37

    Varlık fonuna kamunun nadide, önemli kurumları dahil edilirse , bunlar teminat gösterilip kredi alınır ve ödenemezse , kredi veren ilk nereye başvurur, korkuyorum  ben bu görüşten

  • Itri12 Şubat 2020 18:00

    Çöp demiş kısaca

  • Tam komedi12 Şubat 2020 17:18

    Fon varlık değil ! Borç fonu borç !  Fonda toplanan şirketlerin zararları %2000 oranında artış yaşamış ve hepsinden daha önemlisi DENETİME TABİ DEĞİL !!! Nasıl bir anlayış ki milletin malının nerelere harcandığını denetlemez ?  Bugün hiç ses etmeyen yarın şikayet edemez ! Varlık fonu için çıkarılmak istenen SINIRSIZ BORÇLANMA YETKİ kanunu bu millete bir tuzak dır !!!  Varlık fonu  tasarruf edip yeni istihdam yaratmıyor son bir yılda 1 milyar euro borçlanıyor onca şirketten hiç birimi kar edemiyor ??? Bu nasıl yönetim ???