E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'in Edirne'de kaldığı evde arama yapıldı---

Fethullah Gülen'in Edirne'de kaldığı evde arama yapıldı

Fethullah Gülen'in Edirne'de kaldığı evde arama yapıldı
13 Aralık 2016 - 20:58 borsagundem.com

FETÖ/PDY elebaşısı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı, sonradan vakfa dönüştürülen binada arama yaptı.

Edirne Jandarma Komutanlığı, FETÖ/PDY elebaşısı Fetullah Gülen'in Edirne'de imam olarak görev yaptığı yıllarda kaldığı evde, gizli bölmeler olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Savcılık talimatıyla jandarma ekiplerinin yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Dilaverbey Mahallesi'ndeki binaya geldi. Örgüte bağlı Trakya Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı merkezi olarak kullanılan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredilen binada arama yapıldı. Bazı dolaplar ve duvarlar kırılarak incelendi. Yaklaşık 1 saatlik aramanın ardından güvenlik güçleri binadan ayrıldı.

Fetullah Gülen, 1959 yılında Edirne'ye atandıktan sonra şehirdeki Üçşerefeli Camii'nde imam olarak görev yaptı. Bu dönemde konut olarak kullandığı bina yıkılmak üzere iken aslına uygun olarak yeniden yapıldı. Daha sonra ise örgüte bağlı olarak Trakya Şükrüpaşa Eğitim ve Kültür Vakfı merkezi olarak kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ13 Aralık 2016 21:26

    fetö denen bu kafirin, bu vatan hayinin yüzünü bile görmeye tahamülümüz kalmadı sapık ve namussuz hayindir.