E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Samet Akaydın transferini bitirdi---

Fenerbahçe, Samet Akaydın transferini bitirdi

Fenerbahçe, Samet Akaydın transferini bitirdi
11 Ocak 2023 - 19:06 borsagundem.com

Fenerbahçe, Adana Demirspor'da forma giyen Samet Akaydın'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe (#FENER), Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın transferini bitirdi. Ülker Stadyumu’nda düzenlenen törende 3.5+1 yıllık sözleşmeye imza atan Samet Akaydın, ilk mesajını da verdi.

Samet Akaydın transferi, kulübün sosyal medya hesabından “Ailemize hoş geldin Samet Akaydın!” ifadesi ile duyuruldu.

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi sitesinden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydın'ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır.

3.5+1 yıllığına renklerimize bağlanan Samet Akaydın'a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Samet Akaydın transferi için “Teknik Direktörümüz Jorge Jesus'un Türkiye Ligi'nden en çok istediği transferdi. Samet'i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe'ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek” ifadelerini kullandı.

İmzanın ardından Samet Akaydın'ın ilk mesajı ise “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” oldu.

Süper Lig kulüplerinin harcama limitleri belli oldu

 

Talebi sabır taşırdı: Fenerbahçe, Altay ile görüşmeleri kesti!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 91,20
En Yüksek: 92,45
En Düşük: 88,85
Değişim 3,05 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,58
İşlem Hacmi 230.534.088
Toplam Adet: 2.557.581
Ağırlıklı Ort.: 89,92
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nedo14 Ocak 2023 12:21

    1-Çağatay Kutlualp 20 yaşında,Fenerbahçenin defans oyuncusu,,bu adamı neden oynatmıyorsunuz,işinize yaramıyorsa neden aldınız? Bu nasıl bir kulüp yönetme Ali Koç........2-Yiğit efe,,Fenerbahçenin defans oyuncusu,,,Türk düşmanı Jasus,,bunları oynatmaz,işi gücü yabancı alınsın der.

  • burhan14 Ocak 2023 12:15

    Önce golcü lazımken,defans adamı almanın mantığı var mı? Fener de en az 10 tane defans adamı var.Dünyanın en iyi futbolcuları olan Arda,Emre Mor ise küstürüldü,bilerek oynatılmadı,çocuklar paslandı.