E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTalebi sabır taşırdı: Fenerbahçe, Altay ile görüşmeleri kesti!---

Talebi sabır taşırdı: Fenerbahçe, Altay ile görüşmeleri kesti!

Talebi sabır taşırdı: Fenerbahçe, Altay ile görüşmeleri kesti!
11 Ocak 2023 - 10:12 borsagundem.com

Derbide gösterdiği performansla tribünlerin tepkisini çeken ve yerine acil olarak kaleci bulunması istenen Altay Bayındır'ın yeni kontrat pazarlıklarında yüksekten uçması, bardağı taşıran son damla oldu.


Fenerbahçe’de Altay Bayındır krizi… Sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için bir süredir yöneticilerle pazarlıkta olan milli eldivenle sorun yaşanıyor. Başkan Ali Koç, Altay'la yola devam edeceklerini umuyor, yaşanan pazarlık sürecinin formaliteden ibaret olduğunu düşünüyordu. Ancak sezon başından bu yana inişli çıkışlı performansına taraftarlarca protesto edilmesi eklendi. Son olarak yüksek ücret istemesi üzerine de görüşmeler tıkanma noktasına geldi ve yönetimin sabrı taştı.

İMZA PARASI TALEBİ

Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Halen 6 milyon TL garanti ücrete oynayan Altay Bayındır'a yeni kontrat için 20 milyon TL önerildi. Görüşmeleri yürüten menajerin ise yurtdışından teklifler olduğunu belirterek rakamın artırılmasını istediği öğrenildi. İmza parası talep edildiği de öne sürülüyor. Bu tavrın özellikle Başkan Ali Koç'u kızdırdığı öğrenildi. Görüşmeler kesildi. Koç'un derbi sonrası Altay sorularına yanıtsız bırakmasında da bu pazarlıklara tepkili olmasının etkili olduğu kaydedildi.

ERTUĞRUL’DAN AL MESAJI

Altay Bayındır'ın geleceğiyle ilgili bilgiler Fenerbahçe-Gençlerbirliği arasındaki Arda Güler pazarlıklarında da yer buldu. Başkent ekibi, sarı-lacivertlilerin 19 yaşındaki potansiyelli eldiveni Osman Ertuğrul Çetin'i istedi. Fenerbahçe cephesinin ise “Altay ayrılacak, bu nedenle veremeyiz” yanıtını verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'den Samet Akaydin açıklaması

 

Fenerbahçe: 0 - Galatasaray: 3

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI11 Ocak 2023 10:27

    takımdan serdar irfan altay bir kaç futbolcu daha gönderilmeli defans berbat sanroforlar yine öyle.altay üç golüde hatalı yiyince takımimiz çöktü.