E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarFed sonrası Bitcoin toparlanıyor---

Fed sonrası Bitcoin toparlanıyor

Fed sonrası Bitcoin toparlanıyor
23 Eylül 2021 - 12:14 borsagundem.com

Bitcoin 44 bin dolar, Ethereum ise 3.100 doların üzerine çıktı. Bitcoin'deki günlük yükseliş yüzde 5'e yaklaştı. Avalanche (AVAX) ise günlük yüzde 25 yükselerek 78.7 dolarla yeni tarihi zirvesini gördü

Önceki gece 6 haftanın ardından 40.000 doların altını gören Bitcoin, gelen tepki alımları ve Fed'in faiz kararının ardından bu sabah 44.000 doların üzerine tırmandı.

Yükselişte faiz kararı kadar Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları etkili oldu. Powell, varlık alımlarının ekonomideki toparlanmada önemli rol oynadığını ancak etkisinin büyük oranda azaldığını kaydederek, "Eğer iş gücü verileri beklentilerimizle uygun gerçekleşirse Kasım'da bile varlık alımlarını azaltmaya başlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Bitcoin 44.270 doları görürken günlük yükselişi yüzde 4.8 oldu.

Sert yükseldi

Ethereum ise günlük yüzde 8.9 yükselerek 3.115 dolara çıktı. Cardano'daki (ADA) yükseliş de yüzde 11'i buldu.

Ancak en dikkat çekici hareket Avalanche'da (AVAX) yaşandı. AVAX günlük yüzde 25 yükselişle 78.7 dolara kadar çıkarak yeni tarihi zirvesini gördü.

Böylece AVAX'ın haftalık yükselişi yüzde 30'u buldu. Toplam piyasa değeri 17 milyar doları aştı.
Son 24 saatte piyasa değeri bakımından ilk 100'de yer alan kripto paraların 94'ü dolar bazında değer kazandı.

Powell kripto paraları yükseltti

Bitcoin 3.4 milyarlık depreme hazırlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)23 Eylül 2021 13:04

    42-54 bin usd bu sefer dolarsa, onumuzdeki süreçte 58 üzeri rekor görerek  64 -68 arası btc çıkış segiler diye düşünüyorum. ama Eteryum yıl sonu daha avantajlı olacaktır. Artık yazmıyorum," İZLEMEYE GELENLER VAR DÜNYAYA, BİR DE YAŞAMAYA TARAFINI SEÇ" Asgari ücretli kardeşler 10 yıl önce 1 kucuk altın alırdınız, 5 yıl once 1 gr altın. şuan hiç bişe alamıyorsanız, en azından masrafsıf komisyonsuz, çocunuza Eteryum alın. 5 tl 50 tl 100 tl. alın unutun. çocunuza eğitimine kadar tutun. hiç ellemeyin. yıllar önce 1 milli piyango bileti yerine, 1 btc alsaydınız şuan 400 bin tl ile ev yada araba sahibidiniz. : )) bugun alın 5 -10 yıl sonraya bakın.... Eteryum güvenli hedefde iyi, projede iyi, eteri destekleyen altcoınlerden destek yamalarda gelıyor, internet sistemleri, bazı noter hizmetler, alım satım tapu, para transfer, vb. vb. bu sistemler üzerine entegre edilecek