E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEYT'de 30 günlük süreye dikkat---

EYT'de 30 günlük süreye dikkat

EYT'de 30 günlük süreye dikkat
01 Mart 2023 - 10:53 borsagundem.com

Kamuoyunda emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) olarak bilinen düzenleme yasalaştı. EYT'nin yasalaşmasıyla birlikte emekli olup aynı iş yerinde çalışmak isteyenlere başvuru günü sınırlaması getirildi.

EYT düzenlemesine ilişkin taslak metinde, emekli olup da aynı iş yerinde çalışmak isteyenlerle ile emekli olup başka işte çalışmak isteyenlere yönelik önemli bir madde yer aldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

EYT Meclis'ten geçti: İşte detaylar

 

TBMM'de EYT mesaisi: Görüşmeler tamamlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayri01 Mart 2023 22:01

    Meclisti imzaydı resmi gazete eyt li fıtıktan hastenede hayılı olsun

  • Mucise Reis : )01 Mart 2023 13:37

    muhalefet problemli sorunlu ne varsa çözeceğini açık ve net söyledi. Seçimlerde ciddi manada oy alacaklarını düşünüyorum. çok açık ve net en az 500 bin oy yansır kanısındayım. eee 400 milyar usd kaynak apra getirecek diyor, getirsinde eyt lilerin haklarını versin. Ama bence diğer emeklilik süre ve primlerdede bir ayarlama olmalı. Adam akıllı bir emeklilik sistemi gelmeli. yurtdışında haftada 40- 50 saa tçalışıp 2 gün izin yapıyorlar. Bizde etinsen, sütünden, derinden vb faydalanıyorlar. sosyal ektivitede sıfıra yakın. Ekonomik olarak ev almak imkansız otomobil alsan masrafı senı sarsar... Ekonomimiz toz duman. Düzelecek diye beklemenin anlamı yok, meydanlarda mhabbeti bile edilmiyor. toki denıyor geçiliyor. toki herkese olaması zaten imkansız... eee çözümsüz olaylar... kan değişimi beklentim artıyor. Tarafsız olsamda, bol bol imamoğlu , meral, kılıçdar oğlu eleştircez gibi hazirandan sonra :D anayasal hakları verecek kım kazanırsa kazansın.

  • Suat01 Mart 2023 11:53

    Normal emekli olacaklarda madur oldu, Yıllardır işsiz yaşımızı bekledik.

  • Mucise Reis : )01 Mart 2023 13:39

    Maaşlara ilgili alınmayan paraların bedeli esktra bir miktar zam olarak yansıyabilir. depreme gitti oparalar yıllarca.deprem oldu gerçi kızılaydan apr aile çadır aldı sivil toplum kuruluşları. ee nereye gitmiş paralar ? bende anlayamadım.

  • Murat01 Mart 2023 12:36

    Herkesi memnun edemezsin zaten, 80 doğumlular dersin 81 bana da bana da der... çizgiyi bir yerden çekmen lazım