E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEURO 2020 tehlikede mi? Koronavirüs açıklaması!---

EURO 2020 tehlikede mi? Koronavirüs açıklaması!

EURO 2020 tehlikede mi? Koronavirüs açıklaması!
25 Şubat 2020 - 16:40 borsagundem.com

UEFA İkinci Başkanı Michele Uva, korona virüs nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalabileceklerini açıkladı

Korona virüs, tüm dünyada organiasyonları etkilemeye devam ediyor. Çin'in Vuhan kentinden ortaya çıkan ve tüm dünyaya hızla yayılan Koronavirüs, spor organizasyonlarını da etkiliyor. Çin Ligi'nde, Japon Ligi'nde son olarak da İtalya Serie A'da futbol maçlarını etkileyen Koronavirüs, Formula 1'de Çin GP'sinin de ertelenmesine sebep olmuştu.

Korona virüsün etkilediği spor organizasyonlarının arasına EURO 2020'de girebilir. UEFA İkinci Başkanı Michele Uva'nın böyle bir düşüncelerinin şimdilik olmadığını belirtti. Uva ayrıca, ""EURO 2020'yi iptal etmek ya da şehir değiştirmek istemiyoruz. Ancak, ev sahibi ülkelerden biri virüse karşı garanti vermezse, bu durumda şehir değişikliğine gidebiliriz. Eğer korona virüs Avrupa çapında bir tehdit haline gelirse ve istemediğimiz noktaya ulaşırsa, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız." İfadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)