E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan CHP'yi topa tuttu---

Erdoğan CHP'yi topa tuttu

Erdoğan CHP'yi topa tuttu
17 Mart 2024 - 16:02 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da CHP'ye yüklendi: DEM ile gizli saklı işbirliği halindeler... Onların akibeti silinip gitmek olacak... Demet demet dolarları topluyorlar, euroları topluyorlar ve paylaşıyorlar. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Ülkemizi 2023 hedeflerine Konya ile birlikte taşıdık. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da Konya ile birlikte kuracağız.

Konya, partimizi kurma yolculuğumuzdan beri her aşamada yanımızda oldu. Şu an burada 110 bin kişi var.

Sizler asıl meselenin sadece seçim, sandık değil, kutlu bir davanın sancağını yüceltmek olduğunu dünyaya gösterdiniz. Konya’nın 31 Mart’ta da vereceği oyla tarih yazacağını, sancağı da en yükseğe çekeceğine inanıyorum. Asırlarca Anadolu’ya başkentlik yapan Konya, ülkemize ışık saçtı.

Konya, tüm mazlum ve mağdurlara el uzatan bir şehirdir. Konya Büyükşehir Belediyemiz deprem bölgesinde yapmadık destek bırakmadı.

21 yıldır ülkeye hizmet ederken çok yönlü bir mücadelenin içinde olduk. Altyapı eksiklerini tamamlamak için gece gündüz çalıştık. Yasak ve baskılarla geçen uzun bir aranın ardından reform yaptık. Ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik. Ülkemizi siyasi, ekonomik, askeri olarak güçlendirirken memleketin tüm potansiyelini kullandık. Dünyadaki tüm gelişmeleri takip ettik.

"CHP, yine DEM'le gizli saklı bir iş birliği halinde"

6'lı masayı hatırlıyorsunuz değil mi? Partimizden ayrılıp ondan sonra altılı masaya ne oldular? Misafir oldular. Şimdi ne alemdeler? Şu anda parlamento da bile yerleri yok. Hepsinin sonu hüsran oldu. Sadece sandıkta değil, milletin gönlünde de kaybettiler.

CHP, yine DEM'le gizli saklı bir iş birliği halinde. Bunu da milletin gözünden kaçırmak için her gün lügatten yeni bir ittifak buluyorlar. Sözde kent uzlaşması adı altında şehirleri, ilçeleri, belediye meclislerini paylaşıyorlar. DEM yönetimi, dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor, en çok oyu aldığı yerlerde bile örgütün emrinden çıkmayacak kukla isimleri aday gösteriyor, yani nereden, Kandil'den.

CHP yönetimi yıllardır laiklik, Atatürkçülük, irtica gibi kavramların istismarıyla varlıklarını sürdürmeye alışmışlar.

Memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyen, eylem ortaya koyamayanların durumuna gönlümüz razı gelmiyor.

"Onların akıbeti silinip gitmek olacak"

Sırf AK Parti husumetiyle, Erdoğan husumetiyle ve AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz. Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir.
Bir davası, vizyonu, programı olanlar siyasette de gönüllerde de kalıcı olurlar.

CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Şimdi bu ara ne yapıyorlar? Demet demet dolarları topluyorlar. Avroları topluyorlar. Ve paylaşıyorlar. Şunların haline bak ya. Bunlara bu ülke teslim edilir mi?

"Eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz"

Eser ve hizmet siyasetinde elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz. Şehirlerimizi eşi benzeri görülmemiş yatırımlarla buluşturduk. Son 21 yılda Konya’ya 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Eğitimde şehrimize 4 yeni üniversite kazandırdık.

Kulu Devlet Hastane'sinin bu çarşamba hasta kabulüne başlayacağının müjdesini de veriyorum.

Kayacık ile mevcut gar arasındaki kesimi 4 hatlı hale getiriyoruz. Yeni Gar-Meram Raylı Sistem Hattı çalışmalarımız devam ediyor.

Tarım ve ormancılıkta şehrimize 25 baraj, 41 gölet, 76 sulama tesisi inşa ettik. Çiftçilerimize yaklaşık 119 milyar liralık tarımsal hibe desteği verdik.

31 Mart akşamı Konya'dan bir başka ses çıkacak. Bir de İstanbul büyük önem arz ediyor. İBB adayımız Murat Kurum Konyalı, İstanbul'da ne kadar Konyalı varsa arayacaksınız, hepsini seferber edeceksiniz. İhmal yok, bir telefon. Ben size inanıyorum, siz de bana inanıyorsunuz. Bu hırsızların elinden kurtaralım.

MHP'den 'Erdoğan' yorumu: Meclis seçimlerin yenilenmesine karar verebilir

 

Erdoğan, bayram ikramiyesi için tarih verdi

 

Erdoğan üç büyük şehirdeki Erzurumluları uyardı: Sakın bir yanlışlık olmasın

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.