E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErdoğan, bugün deprem bölgesinde---

Erdoğan, bugün deprem bölgesinde

Erdoğan, bugün deprem bölgesinde
20 Mayıs 2023 - 11:12 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Mayıs ikinci tur seçimleri öncesinde bugün Adıyaman ve Kahramanmaraş'ta depremzedelerle buluşacak. Yarında Hatay ve Gaziantep'e geçecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci tur seçim çalışmaları öncesinde bugün öğle saatlerinde İstanbul'dan deprem bölgesine giderek başlayacak. Önce Adıyaman'a daha sonra Kahramanmaraş ve yarın da Hatay'a geçerek Defne Devlet Hastanesi'nin açılışını yapacak.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEPREM BÖLGESİNDEKİ İLK DURAĞI ADIYAMAN OLACAK

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Adıyaman'da kurulan konteyner kenti ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı daha sonra 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'a geçecek. Son olarak Ramazan Bayramı'nda gittiği şehirde bir kez daha depremzedelerle bir araya gelecek.

Her iki ildeki yeniden inşa ve ihya çalışmalarıyla ilgili incelemelerde de bulunacak Erdoğan, yarın ise depremin etkilediği illerden olan Hatay ve Gaziantep'i ziyaret edecek.

DEFNE DEVLET HASTANESİNİ AÇACAK

Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tamamlandı.

Hastane yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi. Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede öğrencilere müjde

 

Deprem bölgesinde görevli kamu personeline tazminat ve fazla çalışma ücreti

 

Deprem bölgesinde KPSS'ye gireceklerden ücret alınmayacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 20 Mayıs 2023 11:27

    Pirim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz biz arada ezilecegizmi hep ben8300 gün pirim yatırmışım aynı maaş olurmu şimdide 7500 TL üstüne artış deniyor Kemal Sunalın dediği gibi E ben biz arada ezilecegizmi hep