E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemErbakan: Kürecik Radar Üssü'nü Kapatalım---

Erbakan: Kürecik Radar Üssü'nü Kapatalım

Erbakan: Kürecik Radar Üssü'nü Kapatalım
20 Ekim 2023 - 21:56 borsagundem.com

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bu katil, siyonist İsrail rejimini korumak bize mi kaldı Allah aşkına, kapatalım şu Kürecik Radar Üssü'nü" dedi

Anadolu buluşmaları programı kapsamında Kahramanmaraş'a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin il teşkilatında partililerle buluştu.

Burada bir konuşma yapan Fatih Erbakan, İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara ilişkin, yaşananlarda tarafsız olunmayacağını, herkesin İsrail'in karşısında, Filistin'in yanında yer alması gerektiğini belirtti. Filistin'de yaşanan zulmün durdurulması için İsrail ve ABD'ye yaptırımlar uygulanması gerektiğini ifade eden Erbakan, şunları söyledi:

"BİR ADIM ATMIŞ OLALIM"

Bu zulme açıkça destek veren Amerika yönetiminin İncirlik'teki askeri üssünü kapatalım. En azından zulme karşı bir duruş sergilemiş olalım, bir adım atmış olalım. İsrail'i, İran'ın füzelerine karşı korumak üzere Malatya'da Kürecik'te kurulmuş radar üssü var. Bu katil, siyonist İsrail rejimini korumak bize mi kaldı Allah aşkına, kapatalım şu Kürecik Radar Üssü'nü. Yine İslam ülkelerinde, Katar'da, pek çok Müslüman ülkede Türkiye gibi Amerika'nın askeri üsleri var. Bu askeri üsleri kapatalım.

Türkiye öncülüğünde bu İsrail'in, Amerika'nın mallarının boykot edilmesi, Netanyahu'nun adalet divanında yargılanması için gerekli baskının oluşturulması, Netanyahu'nun adalet divanında yargılanması ve Netanyahu hakkında tutuklama kararı çıkarılması için gerekli girişimlerin yapılması. İşte Ukrayna'dan dolayı Putin'e uluslararası toplum yaptı. Netanyahu burada apaçık büyük bir suç işliyor, katliam yapıyor. Bu tutuklanmayacak da kim tutuklanacak, bu yargılanmayacak da kim yargılanacak?"

Erdoğan, Sisi ile İsrail-Filistin çatışmasını görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in soykırıma varan operasyonları derhal durmalı

 

ABD Senatosu'nun tamamından İsrail'e tam destek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )21 Ekim 2023 12:16

    Biz seni seçtik yapamadın.... Eeee sen bizleri seç biz yapalım kapatalım :D  ... Nasıl saçma sapan bir açıklama bu ? açıklama yapmak yerıne buyrun kağısına gidin dokunulmazlıgınızı kullanın  :D saçmalıklar ülkesi.

  • Mucise Reis : )21 Ekim 2023 10:46

    Aslında tüm üslerin kapatılması gerekir çünkü bunlar amacı sadece ülkemizdeki tüm askeri ve sivil hayatı izleyip ayrıca düşmanlarımıza bildirmektedirler.

  • tv 21 Ekim 2023 09:40

    kapatalım demeyle olmuyor rahmetli erbakn hocam ne dediyse çıkıyor  kovun gitsin ev içinde ev olmaz dikdur agırlıgını koy

  • Turkoglutufk21 Ekim 2023 12:06

    Bunun kardesi abd de oturmuyormu.diger islamci poliyikacinin abd de degilmi mal varligi.bunlar ulkemizin onde gelen abd hayranlari degilmi.

  • TAMYOBAZSEMİHYUFKACI vibratör MUAMMER21 Ekim 2023 07:52

    kes,inlikle haklı bu adam .önemli hemen dediğini yapalım abd dolarlarını yakalım hemen .abd biter o zaman .hmen kampanya yapalım dolarları yakalım .bu adam haklı .ne isterse onu yapalım .bilgili biri .

  • Turkogluturk21 Ekim 2023 12:07

    Komik olmayin.bunlar abd asigi insanlar