E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet'te FETÖ operasyonu: Yüzlerce polis açığa alındı---

Emniyet'te FETÖ operasyonu: Yüzlerce polis açığa alındı

Emniyet'te FETÖ operasyonu: Yüzlerce polis açığa alındı
28 Aralık 2023 - 17:50 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubunun açığa alındığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında 445 aktif emniyet mensubunun FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ ile irtibatı olduğu tespit edilen emniyet mensuplarının açığa alındığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
 
"Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vehamet29 Aralık 2023 20:36

    Asıl hakim ve savcılar arasında bir de kamu işçileri arasında çok var.  Bunlar kendi aralarında nakdi yardım topluyorlar. Banka veya internet kullanmıyorlar.

  • caner28 Aralık 2023 19:25

    Eğer 1 duruşma  5 yıl sürüyorsa  Adliye koridorlarına da bir el atılmalı, FETÖ cü Savcı ve Hakimlerden de çok vardır