E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıEl Salvador sonrası Bitcoin yükselişi ---

El Salvador sonrası Bitcoin yükselişi

El Salvador sonrası Bitcoin yükselişi
09 Haziran 2021 - 12:05 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı, El Salvador'un kripto parayı ulusal para birimi olarak kabul etmesi sonrasında yükselişe geçti

Bitcoin (BTC) fiyatı, bugün El Salvador ülkesinde ulusal para birimi olarak kabul etmesinin ardından 35 bin dolara doğru yükselmeye başladı.

DİP GÖRÜLDÜ MÜ?

BTC/USD paritesi, bugün bir ülke tarafından ilk kez ulusal para birimi olarak kabul edilmesinin ardından hızla yükselmeye başladı.

El Salvador'un BTC'yi ulusal para birimi olarak kabul etmesi kutlanırken, yatırımcılar temkinli olmayı sürdürüyor. Kripto paranın kısa vadede 35 bin dolara yükseldikten sonra tekrar düşmesi, beklenen bir durum.

Popüler yatırımcı Crypto Ed, "Bitcoin giderek daha yüksek bir dip fiyat belirliyor, bugün daha fazla sekme yaşanmasını bekliyorum" diye özetlerken, ekledi:

Dip fiyatın görüldüğünden ise emin değilim.

Bir başka yatırımcı Crypto Cobra ise daha ciddi bir uyarıda bulundu. Yatırımcı, kripto paranın yüzde 20 daha değer kaybedebileceğini ve 25 bin dolara kadar düşebileceğini ileri sürdü.

Diğer yandan Crypto Ed, pazartesi gününe kadar değer kazanmakta olan doların düşmeye başlamasının ise, Bitcoin için gereken "mucizeyi" tetikleyebileceğini ekledi.

Bitcoin ilk kez bir ülkenin resmi para birimi oldu

Dev kripto taraftarları Bitcoin düşüşüne nasıl tepki verdi?

Bitcoin Gold fiyatı bir gecede yüzde 35 fırladı

Bitcoin, 20 bin doları görür mü?

Bitcoin'de 25 bin dolar iddiası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cgucluturk09 Haziran 2021 22:04

    Elle tutulur ve gözle görülür olmayan sanal bir meta aracı nasıl ulusal para ilan edilir HAYRET DOĞRUSU.

  • Gerc09 Haziran 2021 17:06

    Ellerinde büyük miktar bitcoin vardır. Veya bitcoin iker onlara büyük miktar paslanıştır. Bu deklerasyonla alıcı gelir ve elinde coin olanlar coindennkaçmaz. Böylece coinlerin imajı yüksek tutulur ve ellerindeki büyük miktar coini yedirme olanağı oluşur. Yeni alıcı oluşacaktır veellerindekini yedirene kadar btcoini para kabul ederler. Gecicidir sonra kaldırırlar. Tesla olayı!! Çünkü coinler ve bitcoin düşerse ve ellerinde büyük miktar bircoin kalırsa ekonomileri batar.

  • KERİM09 Haziran 2021 15:18

    BİTCOİN TEMELİN EŞEĞİ HİKAYESİ..ELSALVADORA BİTCOİ GİRERSE YANDI GÜLÜM KETEN HELVA..DÜŞSSE DERT ÇIKSA DERT

  • Gercek09 Haziran 2021 15:05

    Madencilik hikaye! Yazılımı üretenler istediği kadar coini üretip istediği fiyatta satar aşağı doğru! Nerden alıcı bulursa hepsi kar! Tahüüt proje hepsi sürüleri yönlendirme masalı.

  • Fuat09 Haziran 2021 17:35

    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun , yanlış yoldasin , ileride anlarsin

  • Serdar09 Haziran 2021 14:52

    İnsanları iyice söğüşledilermi bir bir hepsinin fişi çekilir. Yazılımı silinen coin yok olur! Yazılımını üretenler silebilirde de! Bazılarında olduğu gibi! Cüzdanları üretenler cüzdanları da okus pokus yok eder! Hiç bir resmiyeti olmayan coin Borsaları ve saklamalarındaki de yok olur!

  • Murt09 Haziran 2021 14:50

    “ fşnansal devrim, geleceğin parası! Gelecekte bu paralar kullanılacak” diyerek sürü sürü insanlara habire coinleri yedirdiler! Asla para olanazlar asla değişim aracı olamazlar! Ne nitelik olarak mümkün ne twknik olarak mümkün! Ne de devletler ile vatandaşları buna musade etnez! Devletlerin bastığı paralarda artı değer devlete gider kamu için harcanır, coşnlerde artı değer coğn yazılımlarını üreten kişilerin cebine gidiyor.

  • Demir09 Haziran 2021 14:45

    İki geri tapıp bir ileri gidince hep ay ı tayınlar! “Artık çıkışa gecti” Gelen yeni malların eline veriyorlar! Şuan artık hiç bir zaman para değişim aracı olamayacağını anladı çoğunluk insanlar! Devletlerde gerekeni yaptı gerekeni söyledi! Oyun bitşnce ağlaşan ağlaşana olacak

  • Gercekler 09 Haziran 2021 14:43

    Cripto paralar = sahte para ( hiç bir karşılığı olmayan hiç bir zaman değişim aracı para olamayacak nitelikte). İnsanlaru söğüşleme aracı! Bir kaç yğz bin dolar tatırımla yazılımını yap coinleri üret insanların kucağına dök!

  • Emre09 Haziran 2021 14:40

    Bir ileri iki geri süreci artık! Zirvelerde yedirdiler yedirmek istedikleri kadarını alıcı bulabildikleri kadar! Şimdi kalanlarıda alttan yediriyorlar maliyet ortalaması düşürenlere veya çok düştü çıkacak diyenlere!

  • selim09 Haziran 2021 13:54

    34,700 üzerinde tutunamazsa 19 bine çakacaklar

  • Mehmet09 Haziran 2021 13:07

    Belediye seçimleri hemen olsun. Ekrem ile gorulecek bi hesabımiz var

  • kamil09 Haziran 2021 13:27

    ekrem orada duruyor git gör hesabını ne göreceksen???

  • Akıllı Yatırımcı09 Haziran 2021 12:45

    El salvador ülke yi satıp bitcoine yatirsa kaç yazar.

  • Gadi09 Haziran 2021 12:44

    Reis seçimleri 4 gözle bekliyoruz

  • Aynur09 Haziran 2021 12:39

    Erken secim isteyen var niye belediye secim isteyen yok mu var mi