E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEkonomistler BDDK kararını nasıl değerlendirdi---

Ekonomistler BDDK kararını nasıl değerlendirdi

Ekonomistler BDDK kararını nasıl değerlendirdi
25 Haziran 2022 - 13:55 borsagundem.com

BDDK'nın TL ticari krediler için şirketlere döviz sınırlaması getirmesi piyasayı ve döviz kurlarını oldukça hareketlendirdi. Ekonomistlerden karara ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi.

Yüksek enflasyon, yüksek cari açık ve düşük rezerv nedeniyle döviz kurları üzerindeki baskı artarken, hükümetten üst üste adımlar gelmeye devam ediyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) dün akşam piyasalar kapandıktan sonra açıkladığı karar, döviz kurlarında sert dalgalanmayı da beraberinde getirdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

BDDK kararı sonrası dövizde düşüş devam eder mi?

BDDK'dan ticari kredi kullanımına yeni düzenleme

Dolar/TL'de sert düşüş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vahap asma27 Haziran 2022 08:30

    Döviz bazında 100/300 ucuz kalan aksigorta patlar ikiye katlar

  • MURAT27 Haziran 2022 05:45

    ALLAH belanızı versin. Yeter artık sürekli bizlere tuzak kurduğunuz. Mahfettiniz emeklerimizi. Yeter artık sürekli tuzak kura kura batırdınız bizleri. usd yükselecek diye yüksektyen dolar aldık tuzak kurdunuz 10 a indirdiniz paramızın yarısını hiç ettiniz. KKM  ye yatırdık vadesine bir hafta kala yine tuzak kurdunuz 2.ci kez yine batırdınız. ALLAH HESABINI EN AĞIR ŞEKİLDE ÇIKARIR İNŞALLAH SİZİN GİBİ DOLANDIRICILARDAN. AMİN AMİN AMİN

  • Vatandaş ne o26 Haziran 2022 23:19

    Tecrübeyle öğrenme en pahalı öğrenmedir hatayı düzeltmek için yeniden bir hayat yaşamak gerekir

  • Cem26 Haziran 2022 13:18

    Tabiki saçmalık. Üretim gelir yok ama kalem oyunlarıyla ülke yönetmeye çalışılıyor.

  • Recai26 Haziran 2022 09:26

    Zenginler çılgın gibi kredi çekip ev, araba, arsa aldı. Talep yüksek olunca bunların fiyatı da arttı, sonra zenginler aldıklarını 2 3 katına satıp kredilerini rahat rahat ödediler. Çünkü faizler düşük. Mal arkadaş bunlar, fakir halkı daha da fakirlestirip, zenginleri daha da zengin ettiler

  • Hehe26 Haziran 2022 11:16

    İyide adam kendi zenginini zengin etti ediyor mal olan fakir olup savunan

  • KILIÇ26 Haziran 2022 07:52

     tl nin degeri kalmadıktan sonra uykudan kalksan ne yazar kalmasan ne yazar zammı koyanlarla mücade yok emekli zam deyip sevindirim diyor ama zaten zam gelmeden yüzde 300 zammı yedik şimdide maaşlara zam geldi deyip katlamalı zamlar gelince bogulup gidecegiz.dogrusu hökümet hükümsüz kalınca çare var ama işine gelmiyor tek çare erken seçim.

  • Servergazi26 Haziran 2022 07:44

    Fed faiz artırırken biz düşürdük ekonomi de yeni bir çığır açtık.Ucuz kredi verip zengini araç ve e malikane enflasyonu yaptık.Merkez bankasının parasını ucuz şekilde dagıttık.

  • Derya25 Haziran 2022 23:21

    yeter kardeşim şu ülkenin parasını  dolar yapın ,bu eziyetlerden  kurtulalım. üç beş senede bir iflas etmekten bıktık usandık

  • Yok25 Haziran 2022 21:33

    Bişey bildileri yok.