E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEfsane basketbolcudan 10 milyon dolar bağış---

Efsane basketbolcudan 10 milyon dolar bağış

Efsane basketbolcudan 10 milyon dolar bağış
15 Şubat 2021 - 20:35 borsagundem.com

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) efsanelerinden Michael Jordan, doğduğu yer olan Kuzey Karolina’da ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için sağlık merkezleri yapmak üzere 10 milyon dolar bağışta bulundu.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Emekli basketbolcu Michael Jordan, doğup büyüdüğü yer olan Kuzey Karolina’da, sigortası olmayan ihtiyaç sahiplerine hizmet etmesi amacıyla yapılacak olan klinikler için 10 milyon dolar bağışta bulundu.
IRKÇILIĞA KARŞI 100 MİLYON DOLAR BAĞIŞTA BULUNMUŞTU
Çoğu otorite tarafından dünyanın en zorlu basketbol liglerinden NBA’de oynamış en iyi basketbolcu olarak gösterilen Michael Jordan, hayırsever yönünü göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde baş gösteren ırkçı saldırıların önlenmesi adına 100 milyon dolar bağışta bulunan Jordan, bu kez de doğduğu yer olan Kuzey Karolina’da ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği modern sağlık tesisleri yapılması için 10 milyon Dolar bağışta bulunduğunu açıkladı.
YENİ KLİNİKLER 2022 YILINDA AÇILMIŞ OLACAK
Jordan’ın bağışıyla yapılacak olan kliniklerin 2022 yılında tamamlanacağı belirtilirken, 57 yaşındaki emekli basketbolcu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Memleketimde modern cihazlarla donatılmış ve üst düzeyde hizmet verecek klinikler açılmasına yardımcı olmaktan gurur duyuyorum. Ülkenin neresinde yaşarsa yaşasın, sigortası olsun ya da olmasın, kaliteli sağlık hizmeti almak herkesin hakkıdır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alkış15 Şubat 2021 22:31

    alkışlar senin için Jordan efsane olmakla kalmıyor insanlığınıda,en önemli şeyide göstermiş oluyorsun.