E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP seçim vaatlerimizi kopyalamış---

CHP seçim vaatlerimizi kopyalamış

CHP seçim vaatlerimizi kopyalamış
19 Mayıs 2015 - 23:01 borsagundem.com

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, CHP'nin partilerinin seçim vaatlerini kopyaladığını iddia etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.

Kamalak, iktidara geldiklerinde fabrikaların, gençlerin çalışacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Şimdi ara sıra çıkıp milleti kandırabilmek için 'yerli otomobil yapacak yiğit arıyoruz' diyorlar. Biz, buradan haykırıyoruz. Beyhude yorulmayın, Milli Görüş iktidara gelmeden, Saadet Partisi iktidar olmadan bırakın otomobil yapmayı, siz emin olun otomobilin tekerini bile yapamazsınız. Çünkü aradığınız yiğitler Milli Görüşçü, alperen, mücahit ve şu meydanı dolduran yiğitlerdir. Buraya geleceksiniz."

İktidarın başkanlık sistemiyle her şeyin düzeleceğine inandığını ifade eden Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O zaman beraberce soralım; siz 13 yıldır iktidardasınız, asgari ücreti iki katına çıkarmak istediniz de parlamenter sistem mi engelledi? İşçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam vermek istediniz de parlamenter sistem mi mani oldu? Sakaryalı işsiz gençlerimize çalışacak fabrikalar kurmak istediniz de bu sistem mi mani oldu? Özü şu; biz diyoruz ki 'keramet yönetim sisteminde değil, üretim sistemindedir. Ekonominiz güçlü, paranız değerli, sanayiniz güçlüyse dünyada bir yeriniz, geçerli bir itibarınız, sözünüz var demektir.' Bu işler zihniyet meselesidir, zihniyet değişmedikçe icraat değişmez. İşte 7 Haziran'da bu zihniyeti değiştirebilmek için önünüze çok önemli bir fırsat geliyor. Milli ittifakı, Saadet Partisi'ni Allah'ın izniyle TBMM'ye göndereceğiz."

Kamalak, CHP'nin Saadet'in seçim vaatlerini kopyaladığını iddia ederek, "Biz 40 yıldır ne diyoruz, 'yaşanabilir bir Türkiye'. Peki, CHP bu seçimde ne diyor, 'yaşanacak Türkiye'. Bizim 40 yıldır söylediğimizi almış, olduğu gibi kopya etmiş. Merak etmeyin, kopyayı vereni de biliyoruz. Selam olsun Bekaroğlu'na. Ama yine Bekaroğlu kardeşimiz, gayet iyi bilir ki bu işler öyle kopya çekmekle falan olmaz. Bu işleri yapmak için şuur, aşk, millet sevgisi, heyecan ve iman lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Milli İttifak'ın engellenemeyeceğini, siyaseti şahsi ve parti çıkarları için değil ülkesi, milleti ve inandığı değerler uğruna yapacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DELİDUMRUL.19 Mayıs 2015 23:31

    bIRAKIN BU PALAVRALARI SİZLER DEĞİLMİYDİNİZ SENELER evvel iktidar olmanın peşinde koştunuz ne oldu bu millet sizlerin sayesinde dini imanı unuttu ALLAH, a karşı isyankar oldu başımızdakilerde ALLAH, KİTAP diyerek ağzımıza ettiler bundan böyle dini önüne alana oy vermiyeceğiz başımızdaki müslüman bildiklerimiz bunları yapıyorsa acaba sizler gelince gerisini bile düşünmek istemiyorum madem okadar kendine güveniyordunda neden ilk çıkıpta bizler sadet partisi olarak şunları ,şunları yapacağız demedin kalkıpta sayın kılıçtaroğluna bizim reklemlarımızı kullanıyorlar diyorsunhiçbirinizde ALLAH korkusu kalmamış ALLAH sizleri ıslah etsin.