E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul’da bir ilk! Çifte gong---

Borsa İstanbul’da bir ilk! Çifte gong

Borsa İstanbul’da bir ilk! Çifte gong
21 Ekim 2021 - 14:38 borsagundem.com

Borsa İstanbul'da bugün bir ilk yaşandı ve iki şirket için gong töreni yapıldı. Bu sene gerçekleşen halka arzlarla Borsa’da işlem görmeye başlayan şirket sayısı 40’a ulaştı.

Borsa İstahbul, tarihinde ilk kez çifte gong töreni ile açıldı. Borsa İstanbul'da ilk kez işlem görmeye başlayan Gelecek Varlık (GLCVY) ve Anatolia Tanı (ANGEN) payları için gong töreni gerçekleştirildi. 

Törende konuşma yapan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, bugünün çok özel bir gün olduğunu ve bunun iki nedeni olduğunu belirterek, “Bugün itibariyle, bu sene gerçekleşen halka arzlarla Borsamızda işlem görmeye başlayan şirket sayımız 40’a ulaştı. 40 sayısı, geleneklerimizde bereketi, çoğalmayı, olgunlaşmayı sembolize eder. Bu sene halka arzlar açısından, maşallah bereketli bir yıl geçiriyoruz. Bu durum, sermaye piyasalarımızın ve Borsamızın olgunluk seviyesini de gösteriyor. Bu nedenle, bu sene gerçekleşen halka arzlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve 40 BİST kere maşallah diyorum. Bugünü özel kılan ikinci yönü ise, Borsa tarihinde ilk defa iki şirketin gong törenini aynı anda birlikte yapıyor olmamızdır. Büyük bir özveriyle ve çok değerli vizyoner bir bakış açısı ile, birlikte bir gong töreni yaparak, bu sinerjiyi yansıtan bir ortam oluşturdukları için her iki şirketimizin kıymetli yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Borsa İstanbul’da Gong, Gelecek Varlık için çaldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 47,40
En Yüksek: 49,00
En Düşük: 47,50
Değişim -2,63 %
FK: 7,74
PD / DD: 4,04
İşlem Hacmi 42.545.311
Toplam Adet: 887.769
Ağırlıklı Ort.: 48,06
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)