E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBofA: Birçok varlık sınıfında balon eş zamanlı olarak patladı---

BofA: Birçok varlık sınıfında balon eş zamanlı olarak patladı

BofA: Birçok varlık sınıfında balon eş zamanlı olarak patladı
09 Ocak 2022 - 19:18 borsagundem.com

Bank of America stratejistleri kripto paralar, paladyum, teknoloji hisseleri de dahil olmak üzere birçok varlık sınıfında balonun eş zamanlı olarak patladığını söyledi.

Küresel ekonomide son dönemin yaygın teması olan genişleyici para politikalarının dünyada genel olarak varlık sınıflarında balonlar yarattığına ilişkin endişeler yüksek sesle dile getiriliyor.

Bank of America stratejistleri kripto paralar, paladyum, teknoloji hisseleri ve tarihi olarak riskli varlıklarda balonun eş zamanlı olarak patladığını belirtti.

Stratejistlere göre spekülatif alanlardaki geri çekilme Fed'in sıkılaşma patikasında hızlanma kararına karşı yatırımcıların pozisyon almasından sonra geldi.

Infrastructure Capital Advisors Portföy Yöneticisi Jay Hatfield de Fed'in likiditeyi kısmasının hisse risk primleri ve faiz oranlarının yükselmesine neden olacağını, bu durumun teknoloji hisseleri, fenomen hisseler ve kısmen kripto varlıklar üzerinde etki yaratacağını belirtti.

Elektrik faturasını 150 kilovatsaatin altında tutmak mümkün mü?

Merkez Bankası faiz indirimine devam eder mi?

2022'de borsada kazandıracak şirketler

Yüksek enflasyon borsayı nasıl etkiler?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Toygar10 Ocak 2022 22:38

    Sanal paraların fişini cekerlerse.derdinizi kimseye anlatamazsiniz...ama hisse senedinin bacası herzaman tüter ...fabrikaya ortak olursunuz ..

  • ben biriyim01 Şubat 2022 11:37

    sanal para değil kripto para. Ayrıca her yatırım enstrümanının kendine göre bir riski var. Kripto paralarda bu durum biraz fazla ve ciddi anlamda regülasyonlar getirilmeli.

  • BORSACI09 Ocak 2022 21:44

    kripto paraları hayali bir ürün olarak görüyorum kar ve zarar çok yüksek olup küçük yatırımcının uzak durması gereken bir yatırım aracı .dogru yatırım yeri degil.macera arayanlar için bol kazanç dilerim.

  • Eren09 Ocak 2022 20:25

    kripto olmayan sanal bir şeye var olanı aktarıyorsun bence uzak durulmalı he yatırım yapmak istiyorsan seni tutan yok kazancın bol olsun  (A) 

  • Kürşad09 Ocak 2022 19:29

    Kripto para olmayan bişey, yani kavram/mevhum. varlık ta var olan bişey. Sapla samanı karıştırıyorlar, milletin kafasını da karıştırıyorlar.