E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de dalgalanma ne kadar sürecek?---

Bitcoin'de dalgalanma ne kadar sürecek?

Bitcoin'de dalgalanma ne kadar sürecek?
07 Aralık 2021 - 15:52 borsagundem.com

Bitcoin fiyatı, analistlere göre 53 bin dolara kadar dalgalanmayı sürdürebilir

Boğalar, bugün Bitcoin fiyatını 51 bin doların üzerinde tutmayı başarıyor. Piyasaya genel bakış ise önümüzdeki birkaç günün daha konsolidasyon ile geçebileceği sinyalini veriyor. Analistler BTC fiyat hareketinde önümüzdeki haftalarda ne bekliyor? 

40 bin dolar bandında güçlü destek

Piyasa analisti Rekt Capital, Bitcoin'in haftalık fiyat hareketini yorumladığı gönderisinde, yatırımcıların yakından izlemesi gereken büyük destek ve direnç seviyelerini gösteren bir grafik paylaştı ve şöyle dedi

BTC, haftayı daha önce sekme yaşadığı küçük kırmızı bölgenin üzerinde kapattı. Bu seviyeyi kaybetme riski bulunsa da, henüz aşağı yönde kırılmaya ilişkin bir doğrulama gelmedi. Bu bölgenin hemen altında ise şubat ve eylül ayındaki yüzde 25'lik düzeltmelerin son bulduğu, güçlü bir alım talebi bulunan turuncu bölge yer alıyor.

Kısa vadede 52 bin dolar mümkün

Analist Pentoshi, yatırımcıların kısa vadede geride durarak son düzeltmenin sindirilmesini beklemesinin akıllıca olacağını söyledi. Pentoshi, kısa vadede 52 bin dolara kadar sürecek bir toparlanmanın mümkün olduğunu düşünüyor.

Uzun vadede toparlanmanın kesin olduğunu öngören Pentoshi, yine de yatırımcıları kısa vadede dalgalanma görülebileceği ve sabırlı olmaları halinde daha iyi bir giriş noktası bulabilecekleri konusunda uyardı.

Dalgalanma beklenmeli

Bağımsız piyasa analisti Scott Melker, dün paylaştığı gönderisinde yatırımcıların yakından izlemesi gereken fiyat seviyelerine dikkat çekti.

Melker, 42-53 bin dolar aralığında yüksek dalgalanma görülebileceğini, 53 bin dolar seviyesinin geçilmesinin ise boğalar için olumlu bir sinyal olacağını ileri sürdü. Melker'a göre 42 bin doların altına gerileme halindeyse kontrol boğaların eline geçmiş olacak.

Bitcoin, 'ciddi derecede ucuz'

Altcoin piyasası canlandı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)07 Aralık 2021 17:13

    53 üzerine atlaması, 53 800 leri aşıp üzerinde tutunup hacim yapması önemli. o zaman oyuncular oyuna rahat biçimde gelebilir. malum yuzde 10 -15 - 20 ne dersen de 1 hafta olmadan bi rçok alım/satım oldu burada karda olan malıyet düşüren zarar eden baya çalkantı oldu. buralarının olturması, yenı alıcıların malıeylerını ayarlaması olup 53 800 üzeri atak yapması önemli.  izliyoruz