E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBİST'de veri öncesi aşağı eğilim---

BİST'de veri öncesi aşağı eğilim

BİST'de veri öncesi aşağı eğilim
06 Aralık 2013 - 14:03 borsagundem.com

Güne hafif alımlarla 72,200 seviyelerinden başlayan BIST, ABD verileri öncesinde ilk seansta bekleme modunda yatay ve hacimsiz bir seyir izledi

Şeker Yatırım tarafından hazırlanan BİST 100 teknik analiz raporu:
"Güne hafif alımlarla 72,200 seviyelerinden başlayan BIST, ABD verileri öncesinde ilk seansta bekleme modunda yatay ve hacimsiz bir seyir izledi. BİST’de kapanış ise 72,070 seviyesinden gerçekleşti. 
Günün ikinci yarısında ABD’den gelecek işsizlik verisi öncesinde BİST’de, yeniden aşağı doğru bir hareket görebiliriz. Veriye göre BİST’in ilk aşamada aşağıda 70,000 seviyesi, yukarıda ise 73,700 seviyesine yönelmesi beklenebilir. Verinin ardından FED’in 18 Aralıktaki toplantısına kadar BİST’in yönünün netleşeceğini düşünmekle birlikte yurt dışından gelecek açıklamalar ve yurt dışı piyasaların seyrine göre BİST’deki dalgalı seyrin devamının beklenmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERTEKİN ALPEREN06 Aralık 2013 14:23

    VERİLERİ BATSIN YERİN DİBİNE GİRİSİN.NE ZAMAN DÖNECEGİİZ İÇERİYE ..MİLLETİ BATIRIP BATIRIP MAHVEDİYORLAR...ONDAN SONRA BORASAYA GEL....ALLAH YEDİRMESİN BUNLARA.