E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBBP'den flaş ittifak çağrısı---

BBP'den flaş ittifak çağrısı

BBP'den flaş ittifak çağrısı
03 Nisan 2015 - 07:37 borsagundem.com

BBP Başkanı Destici, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yapabileceklerini söyledi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici,  "Özellikle Milliyetçi Hareket Partimiz ve Saadet Partimiz ile çok rahat bir  şekilde seçim işbirliği yapabileceğimizi çok net bir dille ifade ettim.  Bunda  hiç bir tereddütte yaşamadım, yaşamıyorum" dedi. 

Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında genel  seçimlere ilişkin parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Haziran ayında yapılacak milletvekili genel seçimlerine parti olarak  hazır olduklarını kaydeden Destici, "Partimiz aday aday müracaatları tamamlanmış,  şu anda temayül yoklamaları bitirilmiş, aday listelerimiz şekillendirilmeye  başlamıştır. Ben bütün bu olumsuzluklara, adaletsizliklere rağmen partimizin bu  seçimlerden büyüyerek, güçlenerek çıkacağına inanıyorum" ifadesini kullandı. 

Destici,  gazetecilerin başka partilerle seçim işbirliği yapıp  yapmayacakları sorusu üzerine şunları söyledi: 

"Biz, 'bu kadar büyük bir potansiyeli nasıl meclise taşırız ve  milletimize hizmet ederiz' gayesi ile tabanımızın, milletimizin uygun göreceği  bir seçim işbirliğinden kaçmayacağımızı ve sonuna kadar bunu kovalayacağımızı  açık ve net bir şekille dille getirdik. Özellikle Milliyetçi Hareket Partimiz ve  Saadet Partimiz ile çok rahat bir şekilde seçim işbirliği yapabileceğimizi çok  net bir dille ifade ettim.  Bunda hiç bir tereddütte yaşamadım, yaşamıyorum." 
Destici, görüştükleri siyasi partilere hiç bir şart sunmadıklarını,  pazarlık yapmadıklarını ve talepte bulunmadıklarını dile getirerek, seçim  işbirliklerine açık olduklarını kaydetti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • taraf03 Nisan 2015 15:25

    destiçi tarafını çok belli etti.bu saatten sonra seni kimse meclise getirmez...

  • CANİ GÖNÜLDEN İTTİFAK kurun.03 Nisan 2015 14:54

    Sayın mustafa destici sana sonuna kadar katılıyoruz şimdi ise iş sayın BAHÇELİ ye düşüyor bakın sayın desticiye AKP bile teklifte bulunmuş yeterki bizim parimize gel hak ettiğin teri al demişler ama sayın destici kabul etmemiş ve onlara verdiğicevap ise parti içinde yapılanlar ortada ben bunlara ortak olamam bize dürüst insanlar lazım herzaman dürüstlük ortada olacak işlerimizde tıkırında gider yani anlayacağınız bizim HIRSIZLARLAN işimiz olmaz demiş sayın KABALAK sende biran önce sayın desticiyi dinleyip biran önce sayın BAHÇELİY len konuşarak ülkenin menfaatleri için anlaşarak bir arada toplanın ve ülkenin kalkınması için birşeyler yapmaya çalışın şimdiden HAYIRLISI OLSUN deriz.

  • ADI YETER03 Nisan 2015 10:03

    BBP Siyasi olarak hak ettiği verilmemiş olabilir ancak vicdan olarak en yüksek oyu almıştır. İttifak olursa kazanan Türkiye olacaktır.

  • ittifak olursa 03 Nisan 2015 08:34

    % 20 rahat aşılır , tavsiye ederim ..