E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Işıkhan duyurdu: İşte ikramiye ödeme tarihi...---

Bakan Işıkhan duyurdu: İşte ikramiye ödeme tarihi...

Bakan Işıkhan duyurdu: İşte ikramiye ödeme tarihi...
28 Aralık 2023 - 16:42 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır" açıklaması yaptı.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışan emeklilere yapılacak 5 bin TL'lik ikramiye ödemesinin yarın hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Işıkhan'ın açıklaması şöyle:

"Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır. Gerçekleştirdiğimiz düzenlemenin kıymetli emeklilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye Resmi Gazete'de yayımlandı

 

Meclis'in gündemi çalışan emeklilere ikramiye

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şefik yamalıbabuç giyer29 Aralık 2023 07:20

    harika aber bu .hemen oyumu akapa rejimi partilerinden hödüpara atacağım .onların emeği çok bu ikramiyelerde .iiki hödü paaa var .

  • borsacı29 Aralık 2023 06:56

    anormal bir yönetim var kendiside ne yaptıgını bilmiyor askeri ücret 170002 tl oldu kardeşim sen neyin peşindesin bu gün metal paralar bankamatikte işlem görmüyor zaten tedavülden de kalkmış gibi emekliye verirken aklın nerdeydi yer yüzünde o tuhaf fikirleri nerden bulup çıkarıyorsunuz anlamkta zorlanıyorum.

  • bir dost28 Aralık 2023 16:50

    yılın son günü son saati daha uygun olurdu....