E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBailey: Kripto varlıkların çoğunun gerçek bir değeri yok ---

Bailey: Kripto varlıkların çoğunun gerçek bir değeri yok

Bailey: Kripto varlıkların çoğunun gerçek bir değeri yok
14 Haziran 2022 - 08:56 borsagundem.com

Kripto paralardaki çöküş sonrası bir açıklama da İngiltere Merkez Bankası Başkanı'ndan geldi.

İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, Celsius Network'ün kriptopara çekişlerini dondurması sonrasında Bitcoin fiyatında yaşanan düşüşün yatırımcılara kripto varlıklarının çoğunun gerçek bir değeri olmadığını hatırlattığını savundu.

Bailey, Britanya Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada, "Eğer bu varlıklara yatırım yapmak istiyorsanız, yapabilirsiniz, ancak tüm paranızı kaybetmeye hazır olmalısınız. İnsanlar gerçek bir değer gördükleri için bu varlıkları hala almak istiyor olabilirler, insanlar kişisel nedenlerle bu varlıkları değerliyor olabilirler. Ancak bunların gerçek bir değeri yok" dedi.

BoE Başkanı uzun zamandan bu yana kripto varlıklar konusunda kuşkularnını ifade ediyor.

ABD ve Avrupa vadelileri toparlanıyor

 

Bitcoin'de düşüş sürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Haziran 2022 10:13

    Altın'ın ne değeri var ? Gerçek karşılığı niçin var ? Konuya buradan girmek lazım sanırım... Sanal ortam var ise, sanal ortamın bir karşılığıda olacak. Ticaret sanal ortama giriyor. Her bireysel kişi sanal dükkan açıp, sanalda programlar yazıp sanalda bazı becerilerini emeklerini gelir olarak elde edecek işler yapacak. bu durumdalarda sanal altın olması bir değere karşılık gelmesi gerekecek. İllaki bu senın matbaanın bastığı para olacak diye kanun mu var ? 18 yaş altı çocuklar oyun vb oynuyor kredi akrtları yok. yara herkes kredi kart kullanmak istemeyebilir. anlık işlemlerini hem sanal hem reel kullanacak sistem lazım. sanalda ek iş yapanlar reele bu değerleri anlık çevirebilmeli. dünya sanalda küçük. reelde çok büyük olsada. komisyon , bekleme vb. vb. bunlar aşılacak sanal işlemler ile.. düzene girecek. devletler kabul edecek 

  • Batık borsacı 16 Haziran 2022 12:30

    Altının olmasaydı şu anda böyle bir telefon kullanamazdın! Ne uydu ne internet ne bilgisayar hepsi de çöptü! Altın korozyon tutmayan nadir bir metal olup; öziletkenlik katsayısı çok yüksek bir elementtir!

  • Mehmet14 Haziran 2022 11:35

    Cok isabetli bir yorum, ekleme yapacağım: Büyük Devletler para basma ve parayı dagitma gucunu devretmek istemediği icin kriptoları sürekli karalamayı tercih ediyorlar. Petrol,Silah,savas,uyusturucu baronlari ile ic ice gecmis devlet organlarının para elinden alınırsa geriye sadece halka hizmet etmek isteyenin politika yapacağı bir devlet sistemi olmak zorunda olacak, bu durumun çok parlak görünmediğini goren politikacılar sürekli kriptoları karalayıp duruyor.

  • adil14 Haziran 2022 11:35

    ne olacak çocuğun biri bir para yapacak onu millet trade edecek cocuk ölecek bilgisayar bozulacak şifre unutulacak ticari davlarar konu olamayacak adı para olacak bunun adına ancak ponzi denir başkada birşey denmez altın konusu 5000 yıllık konu  onu gündeme getirmek bile başlı başına boş konuşma olur halen göbekli tepede altın arıyoruz bulursak sevdamızın doğum tarihine ulaşmış olacağız

  • Bik14 Haziran 2022 09:13

    Elon Musk , geçen yıl bitcoinlerini 60 bin $ 'dan satarken satmayanların aklı mı yoktu yoksa parası mı çoktu!