E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli: Terör kampları bombalanmalı---

Bahçeli: Terör kampları bombalanmalı

Bahçeli: Terör kampları bombalanmalı
13 Ocak 2024 - 14:14 borsagundem.com

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin şehit olduğu teröristlerin sızma girişimi ile ilgili, "Sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Pençe-Kilit Harekatı sahasında 9 askerin şehit olduğu teröristlerin sızma girişime ilişkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bahçeli, tertemiz şehit kanlarının yerde kalmayacağını belirterek, "Sorulacak hesap mahşere bırakılmayacaktır. Bölücü terör örgütü PKK/YPG/PYD'yle emel, eylem ve hedef ortaklığı yapan siyasi veya sivil toplum kuruluşu maskeli odaklar, bunun yanı sıra ülkemiz üzerinde hesap yapan bölge devletleriyle emperyalist ülkeler, bunların mücavir bölgelerimizde at koşturan ajanları, alenen Türkiye'ye silah çekmekte, milli varlığımızla milli güvenliğimize husumet saçmaktadır. Sözün hükmü yerine devletin ezici, cezalandırıcı ve muktedir hükmünü, tehdidin ürediği alanlara yoğunlaştırmak, mücadeleyi bütünlükçü bir politika eşliğinde tavizsiz şekilde sürdürmek, teröre ve bölücülüğe karşı sıfır toleransla hareket etmek mutlak bir beka konusudur" ifadelerini kullandı.

'TÜRK MİLLETİ TEK SES, TEK NEFESTİR'

Türk milletinin yüreklerine ateş düşüren canilerin barındığı, sığındığı, saklandığı, silahlandığı, eğitildiği, araziye sürüldüğü her yerin açık ve meşru hedef olduğunu belirten Bahçeli, "Bu çetin ve zorlu süreçte Türk milleti tek ses, tek nefestir. MHP, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sonuna kadar yanında ve destekçisidir. Mesele sadece teröristlerle mücadele değil, asıl olarak terörizmi bölgesel çıkarlarına müzahir kullanan karanlık çevrelere, müttefik görünümlü muhasım ülkelere direnmek, bunlarla kıran kırana mücadele etmektir. Son terörist ele geçirilinceye veya etkisiz hale getirilinceye kadar yılgınlık, yorgunluk, geri adım yoktur. Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak için faal halde bulunanlara müsaade edilmeyecektir. Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. Hangi ülke karşımıza çıkarsa çıksın aynı kararlı muamele onlara da gösterilmelidir" açıklamasında bulundu.

Bahçeli, "Kahraman şehitlerimize Cenabıallah'tan rahmetler, tedavi altında bulunan gazilerimize şifalar niyaz ediyorum. 'Türk milletinin, kederli ailelerimizin ve nihayet hepimizin başı sağ olsun' diyorum. Bu cennet vatan, bu aziz millet şehitlerimize ve gazilerimize ebediyen minnettardır" dedi.

TFF'den şehitler için saygı duruşu kararı

 

Yerlikaya: şehitlere yönelik provokatif paylaşım yapanlar tespit edildi

 

Bakanlardan şehit askerler için taziye mesajları

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FURKAN GÖZÜAÇIK13 Ocak 2024 20:26

    Eğer kime acır isen acınacak hale gelirsin.Suriye ırak sınırları tüm ticaret ilişkiler hava sahası hem bu ülkelere hemde tüm ülkelere kapatmaz isen olmaz ise olmaz fırat ve dicle nin sularını kesin buralarda  yaşam biter.bir paşa söylemiş idi.abd ve ab askerlerinin  teröristlerin tüm yiyecekleri içecekleri bizden gidiyor diye kesilsin demiş idi kimse konuşmasın lütfen...

  • Ankara özer 13 Ocak 2024 17:40

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah'a ailesi sabir eylesin

  • Ankara serhat 13 Ocak 2024 16:58

    Sayın baskanım sehitlerimize Allah rahmet eylesin sizden ricam fakir devlet okulu fakir devlet hastanesi asker fakir sehit fakir. Sehit fakir sizden ricam bir emekli 7500 maas geçin vatandaş. Milletvekilleri maas ögretmen maas ve huzur hakları iptal ve 2 veya 3 yerden maas iptal olsun sehit hakların unutmayın siz maas almadigıniz biliyorum bu diger milletvekilleri örnek olsun Allah a emanet ol. Size güveniyoruz başkanım