E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAsgari ücretlilere iyi haber!---

Asgari ücretlilere iyi haber!

Asgari ücretlilere iyi haber!
02 Mart 2016 - 12:12 borsagundem.com

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, asgari ücretin 1,300 liranın altına düşmemesi için maliyet tablolarını gözden geçireceklerini söyledi

Çalışma Bakanı Süleyman Soylu, Belçika'nın Ankara Büyükelçisi ile imzaladığı sosyal güvenlikle ilgili anlaşma töreninde gazetecilerin Ağustos'ta asgari ücretin vergi diliminden dolayı 1,300 liranın altına düşüp düşmeyeceği yönündeki sorusu üzerine şunları söyledi:

"Vergi diliminden dolayı Ağustos'ta asgari ücretin 1,300 liranın altına düşmemesi için maliyet tablomuzu yeniden değerlendirebiliriz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da bu konuda hassasiyet içinde olmamız yönünde talimatları olmuştur."

Maliye Bakanı Naci Ağbal bu hafta yaptığı açıklamada, Ağustos ayında vergi diliminden dolayı asgari ücret alanların maaşlarının 1,300 liranın düşebileceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş02 Mart 2016 13:31

    yani asgari ücretin ne kadar kötü olduğunun sizde farkındasınız o yüzden iyi haber diyosunuz. millete üç kuruş zam yapıp bide onun vergisinde hala gözünüz. kaşıkla ver kepçeyle alın..

  • ömer02 Mart 2016 12:46

    ne asgari ücretmiş arkadaşım. memleket meselesi oldu sanki 2 bin lira