E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler sahalara dönüyor---

Arda Güler sahalara dönüyor

Arda Güler sahalara dönüyor
10 Eylül 2023 - 21:15 borsagundem.com

Sakatlığı sona erken Arda Güler’in Real Madrid’in ligde Las Palmas'la oynanacağı maçta forma giyebileceği belirtildi.

Fenerbahçe'den rekor bedelle İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli yıldız Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi belli oldu.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nın haberine göre, Arda Güler'in 27 Eylül'deki Las Palmas maçında sahada olacağı belirtildi.

Sezon öncesi hazırlıkları için ABD'de bulunan Real Madrid'de Arda Güler kampta sakatlanmıştı. Yapılan kontrollerin ardından ameliyat olan genç yıldızın, en az 2 ay sahalardan uzak kalabileceği belirtilmişti.

Rekor bonservis

Barcelona ve Real Madrid'in transferi için yarıştığı milli yıldız, seçimini Madrid'den yana kullanırken Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte 30 milyon euro kazandırdı. İspanyol devinde sezon öncesi kamp çalışmalarının en çalışkan isimlerinden olan Arda Güler, kısa sürede İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin takdirini kazandı.

Dizinden operasyon geçirdi

İdmanlarda tekniği ile öne çıkan Arda, İspanyol medyasının gündeminden düşmezken çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Real Madrid'in ABD'deki kampında yapılan sezon öncesi hazırlıklarında sakatlık yaşayan Arda, dizinden operasyon geçirmişti. Menisküs sakatlığı sonrası iki ay sahalardan uzak kalan Arda Güler'in, La Liga'da 27 Eylül akşamı Real Madrid'in Las Palmas ile oynayacağı maç ile sahalara döneceği belirtildi.

Arda Güler'den sevindirici haber

 

Arda Güler ameliyat olacak

 

Arda Güler'den kötü haber

 

Ancelotti açıkladı: Arda Güler'in sakatlığı ne durumda?

 

Arda Güler'in sahalara döneceği tarih belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)