E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarAnalistlerden Bitcoin'de umutlandıran tahminler---

Analistlerden Bitcoin'de umutlandıran tahminler

Analistlerden Bitcoin'de umutlandıran tahminler
01 Ekim 2021 - 13:45 borsagundem.com

Bitcoin yeni aya pozitif girdi. Bitcoin fiyat hareketi eylül ayının bitmesiyle pozitif bir görünüm kazandı.

Bitcoin (BTC) fiyatı, aylık kapanış verilerinin olumlu sinyal vermesiyle ardından yükseliş yakaladı.

Aylık kapanış PlanB tahminiyle örtüşüyor

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre BTC/USD paritesi, perşembe günü 44.000 dolara doğru harekete başladı. Ardından kısa süre düşük seviyeleri test ederek bugün 45.000 dolara yaklaştı.

Bitcoin fiyatı 45.000 dolar ve daha yüksek seviyedeki dirençlere karşı henüz net bir hamle yapmasa da, ay sonu performansıyla hayal kırıklığına uğratmadı. Stok akışı modelinin geliştiricisi PlanB'nin yaptığı tahminlerle neredeyse örtüşüyor.

Ekim ayı için 63.000 doları hedefleyen analist, Bitcoin'in dördüncü çeyreğe girerken kaybettiklerini telafi edeceğini düşünüyor.

Cointelegraph'a yazılarıyla katkıda bulunan Michaël van de Poppe, "Eylül kötüydü. Ekim harika. Kasım harika. Aralık harika" diyerek Twitter takipçilerine, "canına yandığımın dibinden satın alın" diye yorum yaptı.

Van de Poppe, her yıl çeşitli aylardaki tarihsel performansa vurgu yaparak, "eylül ayının sıkıcı" olarak değerlendirildiğini ifade etti.

Ancak diğer yorumcular daha temkinliydi. En son piyasa güncellemesinde, kripto trade şirketi QCP Capital, piyasaya bir bütün olarak yaklaşımın doğru olacağını söyledi ve ekledi: 

Genel olarak, makro ve mikro piyasaların rüzgarları arasında belli bir yönü bulmakta zorlanıyoruz. Dördüncü çeyreğe girerken stratejimiz oldukça tarafsız ve çevik kalmak.

Makro faktörler, Çin'in kripto baskısını tekrarlamasının yanı sıra, ABD'deki mevzuat ve Bitcoin borsa yatırım fonunun (ETF) potansiyel onayı öne çıkıyor.

Cuma günü itibarıyla, hükümetin altyapı tasarısı için başlangıçta pazartesi günü yapılması planlanan oylama gerçekleşiyor.

Ethereum 3 bin dolara geri döndü

Bu arada altcoin'ler, 24 saatte yüzde 6'lık yükseliş yakalayan Binance Coin'in (BNB) liderliğinde ilerliyor.

Piyasa değerine göre ilk on kripto para biriminin tümü, bu yazı yazılırken yeşil renkteydi.

En büyük altcoin olan Ether (ETH) yüzde 3 getiri ile 3.000 doların üzerinde işlem gördü.

Dolar zayıflarken, Bitcoin'in gözü 50 binde!

Altcoin'ler toparlanıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)01 Ekim 2021 14:04

    Ay sonu hedefim, rekor 54 -58 arası hacimli aşıp, 60 binleri hatta 62 lere dokunma olabilir diye düşüncem var. Ama ekonomi takvimi o kadar çok yoğun ve her an bir sürpiz olabiliyor ki her an stop edebilirim Kar alır izlemeye geçerim.... Ama uzun vadeli hesaplar kendi halında durabilir. Borsada zamanında ikiz kulelere 2 uçak çarptı, sanki uçak benim banka hesabımın olduğu bankaya düştü :D taban, taban, taban, taban... yani süpriz gelişmeler çok önemli.