E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAlbayrak'tan işe devam kredisi için istihdam uyarısı---

Albayrak'tan işe devam kredisi için istihdam uyarısı

Albayrak'tan işe devam kredisi için istihdam uyarısı
25 Mart 2020 - 16:24 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “İş’e Devam Desteği” kredisi ile ilgili, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak" açıklamasını yaptı.

Bakan Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında, kamu bankalarımız ve katılım finans kuruluşlarının başlattığı “İş’e Devam Desteği” kredisi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Bakan Albayrak, "Hazine destekli KGF kefaleti sağlanan bu destek için şartımız istihdamın korunması olacak" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim Avşar01 Nisan 2020 16:30

    Şubat sonu itibarıyla işçi çıkarmama koşulu diyor. Yahu ne zamana kadar işçi çıkarmamak, 36 ay boyunca işçi çıkarmadansa kimse alamaz ha şubat sonundan başvuru tarihine kadarsa bilemem biri aydınlatsa

  • GNÇLK25 Mart 2020 18:05

    Ölmeyin ki, vergi ödeyin kredi bu :D Hükümetin nakite ve vergi verecek kişilere ihtiyacı var... Liseli bir gençle sohbet etmiştim...Otostop almıştım... Ekonomi öğrenci soruları derken, "En sevdiğim para 20 TL. cebimde oldumu güvenim artıyor. ne güldürüyor, ne öldürüyor... "demiş gülmüştü. Bu kredilerde öyle... kobi esnaf ve işçi  yada işsiz kim etkilenecek kredielrden anlayamadım ama... durum aynı,  : )) öldürmez.güldürmez.

  • ...25 Mart 2020 17:40

    bunların şu andaki politikası ekonomiyi güçlü tutmak.yoksa virüs insan öldürürmüş umurlarında değil. tek babayiğit biziz ohal ve sokağa çıkma yasağı uygulamıyan..göreceğiz sonumuz ne olacak..

  • Nuri25 Mart 2020 17:28

    Kredi ile virüs yayılması azalmaz artar.milleti bankalara yığıp durmayın