E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti'li Çelik: FETÖ ülkemizin tüm değerlerine saldırdı---

AK Parti'li Çelik: FETÖ ülkemizin tüm değerlerine saldırdı

AK Parti'li Çelik: FETÖ ülkemizin tüm değerlerine saldırdı
15 Temmuz 2023 - 12:00 borsagundem.com

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Dünyanın en karanlık terör örgütlerinden olan FETÖ, asker üniforması giymiş teröristler eliyle ülkemizin tüm değerlerine saldırdı. Ülkemizin tüm değerlerine karşı düşmanlığın her türlüsü bu teröristler tarafından sergilendi" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Çelik, "Devletimizi ele geçirmeye, ülkemizi işgal etmeye, milli iradeyi gasp etmeye çalışan terör örgütüne karşı, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde verilen milli mücadelenin ve direnişin yıldönümündeyiz. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Dünyanın en karanlık terör örgütlerinden olan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), asker üniforması giymiş teröristler eliyle ülkemizin tüm değerlerine saldırdı. Ülkemizin tüm değerlerine karşı düşmanlığın her türlüsü bu teröristler tarafından sergilendi. Cumhurbaşkanımızın ölümü göze alan liderliği ile devletimizin vatansever mensupları ve milletimizin kahraman evlatları tam bir adanmışlıkla bu terör örgütünü durdurdu. Ve büyük milletimiz tüm dünyaya bir kere daha milli iradeye sahip çıkma konusunda nasıl cesur ve kararlı olduğunu gösterdi. Milletimiz bir kere daha 'egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesinin ülkemizin sarsılmaz temeli olduğunu ilan etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, ülkemizi ve değerlerini koruma konusunda bedeli ne olursa olsun kararlı olduğumuzun mührüdür. Milletimize ve devletimize saldıran FETÖ ile her zeminde mücadele etmeye devam edeceğiz. Türkiye yolundan döndürülemez. Millet yenilmez" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu: Bu eli kanlı yapının tüm faillerinden hesap soracağız

 

Şehitlerin anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk bayrağı asıldı

 

Temsilciliklerde 15 Temmuz anma programları düzenlendi

 

FETÖ'nün hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sözün özü16 Temmuz 2023 23:09

     SALDIRTTINIZ ve bunu da becerdiniz...... kime ne  diyorsun........ ben mi besledim FETO'YU vatandaş olarak......