E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdaletin cesur ve güçlü ismi Mustafa Ercan’ın büyük acısı---

Adaletin cesur ve güçlü ismi Mustafa Ercan’ın büyük acısı

Adaletin cesur ve güçlü ismi Mustafa Ercan’ın büyük acısı
17 Kasım 2023 - 08:42 borsagundem.com

Devletini ve milletini el üstünde tutan, cesur icraatların onurlu ismi, üstün başarılarıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Yargıtay Üyeliği’ne giden Mustafa Ercan babasını kaybetti. Hüseyin Ercan bugün toprağa veriliyor.

BORSAGUNDEM.COM

Gözünü budaktan sakınmayan 'adalet adamı', Mersin’in eski ‘cesur başsavcısı’, şimdi Yargıtay Üyesi olan Mustafa Ercan’ın büyük acısı...   

Devletin ve vatandaşın menfaatlerini el üstünde tutan, terör örgütlerine, çetelere, illegal iş çevirenlere, uluslararası uyuşturucu ticaretine vurduğu darbelerle "güven ve huzur dolu bir Türkiye"nin Başsavcısı olarak, ‘güçlü icraatları’yla meslek hayatı boyunca üstün başarılara imza atan, her türlü hile ve fitneye karşılık Mersin’deki görevinde Türkiye’nin gündemi olan Cumhuriyet tarihinin en büyük akaryakıt kaçakçılığını ortaya çıkaran ‘onurlu adalet adamı’ eski Başsavcı, Yargıtay Üyesi Mustafa Ercan babasını kaybetti.

23 yıldır amansız hastalıkla mücadele eden Hüseyin Ercan, tedavi gördüğü Elazığı’da hayata veda etti.

Babalarının kaybıyla büyük üzüntü yaşayan Ercan Ailesi tarafından paylaşılan bilgide, “Babamız Hüseyin Ercan 23 yıllık amansız hastalık mücadelesini kaybederek Rahmeti Rahmana kavuşmuştur. Cenazesi Doğukent Takva camisinden Cuma namazına müteakiben kaldırılacaktır.Taziyeye aynı camide oturulacaktır.” denildi.

CUMHURİYET'İN ÖNEMLİ VE BAŞARILI SAVCISI

Sakarya’nın ardından Başsavcı olarak görev aldığı Mersin’de, FETÖ’den PKK’ya terör örgütlerine, her türlü kaçakçılığı organize eden tüm baronlara darbe vuran, 15 Temmuz sonrası yapılanmalara göz açtırmayan, darbeci yuvalarını şafak operasyonlarıyla dağıtan, Türkiye’ye tuzak kurmak isteyen maşaları, ülkeyi parçalama hayali kuran işbirlikçileri bertaraf eden, hain adreslerin uykularını kaçıran Mustafa Ercan, 2021'de Cumhuriyet’in 3 önemli ve başarılı savcısından biri olarak Yargıtay Üyeliğine seçildi.

Cumhuriyet’in en önemli ve başarılı 3 Başsavcısı, Yargıtay Üyesi seçildi

Mustafa Ercan kaçakçılara ‘tarihi darbe’ vurdu, birileri hukuka engel oldu!

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan'a duygusal veda

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tv17 Kasım 2023 13:43

    başın sag olsun 

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI17 Kasım 2023 10:32

    Böyle milliyetci, vatansever, gerçek ATATÜRK cü görevi ne olur ise olsun ülkenin ihtiyacı var.Yok güzelim vatanımızı emperyalistler param parça edip onlarca devlet kuracaklardır.Sevgili hukukcumuza başsağlığı  dilerim.