E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'li dev bankalar tahvil piyasasına giriyor---

ABD'li dev bankalar tahvil piyasasına giriyor

ABD'li dev bankalar tahvil piyasasına giriyor
18 Mart 2024 - 17:57 borsagundem.com

ABD'li bankacılık devleri Morgan Stanley ve JPMorgan Chase Avrupa tahvil piyasasına girme kararı aldı.

Morgan Stanley ve JPMorgan Chase para toplamak için Avrupa tahvil piyasasına giriyorlar ve güçlü fonlama koşullarından yararlanmak için bu yıl bunu yapan ilk Wall Street bankaları olarak öne çıkıyorlar.

Morgan Stanley'nin üç parçalı 5 milyar euroluk arzı en az 2008'den bu yana en büyük arzı olurken, JPMorgan pazartesi günü yapacağı 2 milyar euroluk satış için şimdiden 6,2 milyar eurodan fazla talep topladı. JPMorgan en son bir yıldan daha uzun bir süre önce halka açık sendikasyon euro borcu artırmıştı ve üç dilim şimdiye kadarki en büyük dilimi oluşturuyor.

ABD'li bankacılık devleri yeni borç için uygun bir zamanda piyasaya giriyor. Kredi piyasaları bu yıl sektöre nakit akışıyla birlikte yükselmeye devam etti ve devlet tahvillerine karşı borçlanma maliyetleri son iki yılın en düşük seviyelerine geriledi.

Coinbase 1 milyar dolarlık dönüştürülebilir tahvil arz edecek

 

Barclays: Tahvilleri elden çıkarma zamanı

 

Tahvil rallisine 'ABD enflasyon verisi' darbesi

 

Küresel piyasalarda tahvil-hisse dengesine dönüş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AtlıGeliyorAtlı19 Mart 2024 02:04

    Hiç kimse Dolar alarak varlığını satmasın. ABD satılık olan her varlığı alarak DOLARın değeri olmayan gün geldiğinde Ekonomik olarak çöküşünü önleme hamlesi yapıyor. Yeni ekonomik sistemin parası belirlenirken ALDIĞI VARLIKLARI yeni para ile satarak yeni paranın çoğunluğunu kendi batarak zarar görmeden atlatıp süper güç kalma derdinde.