E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'li Büyükelçi Flake'den TBMM ve NATO mesajı---

ABD'li Büyükelçi Flake'den TBMM ve NATO mesajı

ABD'li Büyükelçi Flake'den TBMM ve NATO mesajı
24 Ocak 2024 - 00:24 borsagundem.com

ABD Türkiye Büyükelçisi Flake, kendi sosyal medya hesabında bir açıklama yaptı. Flake, ''TBMM'nin, İsveç’in NATO’ya katılımı kararını büyük bir takdirle karşılıyorum" ifadelerini kullandı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) İsveç’in NATO’ya katılımı kararını büyük bir takdirle karşılıyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO’ya katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının ardından ABD Büyükelçisi Jeffry L. Flake, sosyal medya üzerinden yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada İsveç’in NATO’ya katılımının öneminin altını çizen Büyükelçi Flake, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bugün aldığı İsveç’in NATO’ya katılımını onaylama kararını büyük bir takdirle karşılıyorum. İsveç’in NATO’ya katılımı, bugün her zamankinden daha önemli olan İttifak’ın güçlendirilmesi yönünde atılmış kritik öneme sahip bir karardır. Türkiye’nin NATO İttifakı’na olan bağlılığı sarsılmaz ortaklığımızı açıkça ortaya koymaktadır. Türk halkına ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

İsveç'in NATO üyeliği TBMM'de kabul edildi

 

NATO'nun soğuk savaş sonrası en büyük tatbikatı!

 

ABD Senatosu'ndan geçici bütçe tasarısına onay

 

İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)