E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Suriye'de operasyon: İki tesis vuruldu---

ABD'den Suriye'de operasyon: İki tesis vuruldu

ABD'den Suriye'de operasyon: İki tesis vuruldu
27 Ekim 2023 - 08:55 borsagundem.com

ABD Savunma Bakanlığı, Suriye'de İran Devrim Muhafızları'na ait 2 tesisin Başkan Biden'ın emriyle vurulduğunu açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı, ABD Başkanı Joe Biden'ın talimatıyla Suriye'nin doğusunda İran Devrim Muhafızları Ordusu ve ona bağlı gruplar tarafından kullanılan 2 askeri tesise hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

"Bölgedeki Amerikan askerlerine yapılan saldırılar karşılıksız bırakılmayacak ve ABD kendini savunacak" denilen açıklamada, saldırılar devam ettiği sürece Amerika Birleşik Devletleri'nin kendini savunacağı belirtildi. Ayrıca, "İran destekli grupların Amerikan üslerine yönelik saldırıları kabul edilemez ve durmalı." açıklaması yapıldı.

ABD ÜSLERİNE SALDIRILAR DÜZENLENİYOR

Suriye'de son 4 gündür Tenef bölgesi, Irak sınırı yakınlarındaki Malikiyye ilçesi, Haseke ili Şeddadi ilçesinde ve Deyrizor ilinde ABD ordusunun konuşlandığı üslere, aidiyeti bilinmeyen silahlı insansız hava aracı (SİHA) ve karadan karaya atış yapılan silahlarla saldırılar düzenleniyor.

İran destekli gruplar, Fırat Nehri'nin doğu yakasındaki ABD üslerine zaman zaman karadan karaya atış yapılan silahlar ve SİHA'larla saldırılar düzenliyor. (NTV)

ABD, Suriye'de İran hedeflerini vurdu petrol fiyatları yükseldi

 

Suriye'den İsrail'e iki roket atıldı

 

İsrail, Suriye'de birçok askeri hedefi vurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi27 Ekim 2023 14:30

    Yine yanacağız. Bombalama bahanesiyle Suriye'den yeni girişler  olabilir. Ayrıca Bakan Cevdet Yılmaz yeni mültecilere ihtiyaç olabileceğini söylediğine göre Filistin'den de gelecek sığınmacılara yer açmalıyız. Ensarız biz..

  • Yorum27 Ekim 2023 11:01

    Acizce Bi anlatım var saldırılarını durması lazım diyor ama çok kararlılar seni oralardan gönderecekler çünkü Çin ve kuzey koreden silah geliyor yani afkanistanı hatırla birde bölge halkları ayaklanırsa abd askerleri ölmeye başlayınca işler çıkmaza girecek

  • ALİ KODUŞ27 Ekim 2023 10:35

    Hani iran ının söyle hava savunma sistemi var böyle var diye basından okuyor idik bunlarda fos çıktı.olsalar vururlar idi.

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL27 Ekim 2023 10:34

    abd ve ab ekonomisi çıkmaza girdi bunlar dünya da büyük savaşlar çıkarmazlar ise silah sanayi olan en büyük gelirleri olmayınca ekonomik yönden batak duruma gelirler.

  • AHMET ÖZBİLEN27 Ekim 2023 10:33

    RUSYA da israil ve abd ile ortak çalışmakta.Hepsi müslüman topraklarına ve yer altı ve yer üstü kaynaklarına anlaşarak çökmüşler sömürdükce sömürüyorlar.Suriye rusya nın hava sahası kontrol altında olmasına rağmen suriye ve iran ortaklarını satmakta abd ve israil operesyonlar yapmasına izin vermektedirler.

  • Turkogluturk27 Ekim 2023 12:10

    Bop esbaskani kimdi.bop projesini neyin plani.

  • Mucise Reis : )27 Ekim 2023 09:48

    amaç güçler denmgesini hasisi silahlı gruplar ile orta doğpuda değiştirmek. abd bunu yapıyor. guçluyu yok et, gucunu kır, gucsuzlere hasıs silahlar ver emrınde kullan ilkelleştı coğraftayı

  • Turkogluturk27 Ekim 2023 12:10

    Takunyalilardan abd ye hep destek tam destek.