E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den Rusya'nın gücünü kırmak için kredi atağı---

ABD'den Rusya'nın gücünü kırmak için kredi atağı

ABD'den Rusya'nın gücünü kırmak için kredi atağı
22 Haziran 2019 - 09:50 borsagundem.com

ABD Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Eliot Engel, Doğu Avrupalı ülkelerine Rusya'ya olan bağımlılıklarını azaltmak için kredi verilmesini önerdi.

ABD Kongresi'ne bu konuda yasa tasarısı sunan Engel, ABD'nin birçok müttefikinin Sovyet silahları kullanmaya devam ettiğine dikkat çekti. 

Bu durumun müttefik ülkeleri Rusya'dan yedek parça almak zorunda bıraktığını ve söz konusu ülkelerin yeni askeri ekipman almak için mali imkanlara sahip olmadığını kaydeden Engel, bunun ABD menşeli cihazlarla işbirliğini olumsuz etkilediğini ve askerler için zorluklar yarattığını savundu.

Engel, 'saldırgan' Rusya'nın geri döndüğünü öne sürerek, ABD'nin müttefiklerine yardım etmesi gerektiğinin de altını çizdi.

Tasarının yasalaşması halinde, kredinin geri ödeme süresi en fazla 12 yıl olacak. Kredi, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın onayının ardından sağlanabilecek. (Sputnik Türkiye)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doktor Z 22 Haziran 2019 16:02

    He sizden kredi alacak olan ülkeler ya aptal olmalı yada ileriyi göremeyen salak ülkeler olmalı sizden kredi alan silah yedek parça alan ülkelerin hali ortada aklı olan varsa sizden degil kredi sakız bile almaz

  • mehmet22 Haziran 2019 13:20

    roma imparatorluğu Türklerle karşılaştıktan sonra iflah olmadı.. şimdi trump ve abd aynı yoldadır..

  • AD22 Haziran 2019 11:03

    Psikopatı başkan yaparsan nereye çatayım diye düşünür durur sonunda freni boşalmış kamyon gibi bir yere toslar durur.muakkak ama ne zaman Allah bilir