E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarABD'den Bitzlato'ya 'kara para aklama' suçlaması---

ABD'den Bitzlato'ya 'kara para aklama' suçlaması

ABD'den Bitzlato'ya 'kara para aklama' suçlaması
18 Ocak 2023 - 21:58 borsagundem.com

ABD yönetimi, Hong Kong merkezli kripto para borsası Bitzlato'yu kara para aklamakla suçladı.

ABD Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hong Kong'a kayıtlı kripto para borsası Bitzlato'nun Rus uyruklu Üst Yöneticisi Anatoly Legkodymov'un yasa dışı fonları transfer etmekle suçlandığı ve kara para aklamayı önleme dahil ABD'nin düzenleyici önlemlerini karşılayamadığı bildirildi.

Açıklamada, Legkodymov'un dün gece Miami'de gözaltına alındığı ve bugün Florida Güney Bölge Mahkemesinde yargılanacağı belirtildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Ocak 2023 08:50

    Git afrikaya. 1 kg x tl olan altını, x+5 olarak nakıt usd öde :D oradan aldığın madenden altın çıkarttığını belirtip sisteme sok .... :D ne oldu ? yasal biçimde madenden altın buldun , ama yöre ve bögle insanından kg/gr başına fazla usd ödediğin için sana gelip sattı töre ve kaçak altın arayıcıları... Böylece kendi madeninden çıkanları sende şirketlerine sokup yasal olarak para kazandın :D ya geçin bu BTC işlerini, dünya böyle dönüyor.... Yada x ülkede bir işletme açtın hergün 50 bin tl fiş kestin. çay, çorba, kek, vb. müşteri gelmesede kestin :D vergini ödedin. hergün 50 bin tl ni gittin bankaya yatırdın. ne oldu ? kazancın yasal oldu... şimbi BTC kaka coin de insanlar mükemmel başında melek halkası kesen kişiler mi ? :D Kara para mış ... yazmak istemem, yöntem veriyor gibi olmayayım. gidin ödeyin vergilerinizi kuruş kuruş, helal çalışıp kazanın :D

  • AHMET ÖZÇELİK18 Ocak 2023 23:00

    Sanki diğerlerinde yapılan işlemlerin kara para aklamadıklarını nereden biliyorsunuz.