E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD-Çin ticaret anlaşması metninde çeviri hatası var mı---

ABD-Çin ticaret anlaşması metninde çeviri hatası var mı

ABD-Çin ticaret anlaşması metninde çeviri hatası var mı
13 Ocak 2020 - 08:30 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanı Mnuchin, Çin ile yapılan ticaret anlaşmasındaki taahhütlerde çeviri sürecinde değişiklik olduğu iddialarını yalanladı

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD ile Çin'in üzerinde uzlaştıkları faiz 1 ticaret anlaşmasındaki taahhütlerde, anlaşmanın çevirisinin yapıldığı süreçte bir değişiklik olmadığını söyledi.

Fox News kanalına konuşan Mnuchin, "13 Aralık'ta varılan uzlaşma, çeviri sürecinde değişmedi. Bu söylentilerin, dedikoduların nereden çıktığını anlamıyorum. Bir çeviri sürecindeyiz ve bunun tamamen teknik bir konu olduğunu düşünüyorum. Anlaşmanın metni imza gününde İngilizce olarak yayınlanacak ve insanlar görecebilecekler. Bu gerçekten çok, çok geniş kapsamlı, büyük bir anlaşma" dedi.

Beyaz Saray Cuma günü yaptığı açıklamada faz 1 ticaret anlaşmasının imza töreninin 15 Ocak'ta yapılacağını ve 200 kişinin törene davet edildiğini ancak anlaşmanın Çince metninin henüz tamammlanmadığını ifade etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)