E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları Brüksel saldırıları sonrası düşüşle açıldı---

ABD borsaları Brüksel saldırıları sonrası düşüşle açıldı

ABD borsaları Brüksel saldırıları sonrası düşüşle açıldı
22 Mart 2016 - 16:19 borsagundem.com

ABD borsaları Brüksel'deki saldırıların ardından ulaşım hisseleri öncülüğünde düştü

ABD borsaları, küresel piyasaları da vuran Brüksel'deki terör saldırılarının güvenli varlıklara olan talebi artırmasıyla düştü.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bu sabah ardı ardına meydana gelen patlamalarda en az 34 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda kişi de yaralanmıştı.

Standard & Poor’s 500 Endeksi New York'ta saat 09:32'de 2,042.94 puan oldu. Endeks dün 3 ayın zirvesinden kapanmıştı. Batı Teksas tipi ham petrol ise %1.2 düştü.

Miller Tabak & Co'da hisse senedi stratejisti Matt Maley, piyasanın saldırılara ilk tepkisinin hafif olduğunu belirtti ve "Bu saldırıları kimin yaptığı netleşirse daha büyük bir tepki görebiliriz" yorumunu yaptı.

ABD'de iyi gelen ekonomik veriler, yükselen petrol fiyatları ve merkez bankalarının büyümeyi destekleyeceği çabalarına dair iyimserlikle piyasadaki 5 haftalık ralli bugün sona ermiş görünüyor.

S&P 500 Endeksi Şubat ayında gördüğü dip seviyeden %12 sıçrama yaptı ve geçen hafta yıllık bazda artıya dönerek Bloomberg'in takip ettiği gelişmiş piyasa endekslerinde en iyi performansı kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)