E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital’de üst düzey atama---

A1 Capital’de üst düzey atama

A1 Capital’de üst düzey atama
10 Ocak 2024 - 12:03 borsagundem.com

Sermaye piyasalarının yenilikçi gücü A1 Capital, yaklaşık 20 yıldır sektöründe başarılı çalışmalarda bulunan Üzeyir Doğan’ı Genel Müdür Yardımcısı olarak atadı.

Güler Yatırım Holding bünyesinde faaliyet gösteren sermaye piyasalarının öncü kuruluşlarından A1 Capital, üst düzey yönetici kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hisse senedinden yatırım danışmanlığına, proje finansmanından sermaye artırımına kadar sermaye piyasalarının tüm alanlarında müşterilerine özel çözümler sunan A1 Capital, Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna Üzeyir Doğan’ı getirdi.

Üzeyir Doğan kimdir?

Büyük başarılara imza attığı ekibiyle birlikte A1 Capital bünyesine katılan Üzeyir Doğan, Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Almanca İşletme Enformatiği mezunu. SPK İleri Düzey, Türev Araçlar, Kurumsal Derecelendirme ve Kredi Derecelendirme lisanslarına sahip olan Doğan; farklı kurumlarda Vadeli İşlemler Uzmanı, Vadeli İşlemler Müdürü, Yatırım Danışmanlığı Müdürü ve Araştırma Müdürü olarak görev aldı. A1 Capital’e geçiş yapmadan önce bir yatırım şirketinde Yurt İçi Piyasalar Grup Başkanı olarak görev yapmaktaydı. Görevde bulunduğu süre içerisinde Araştırma, VIOP, FX, Yatırım Danışmanlığı ve Yatırım Merkezi birimlerini kurdu veya yönetti.

Öğrencilerin mesleki gelişimine katkı veriyor

2008-2022 yılları arasında haftalık yayımlanan Para Dergisi’nde köşe yazarlığı yapan Doğan, birçok dergi ve gazetede dönemsel olarak ekonomi, borsa, finansal piyasalarla ilgili yazılar yazdı. Bu süreçte pek çok yorumu çeşitli medya kuruluşlarında yayımlandı. Finansal piyasalara ilişkin çok sayıda eğitim ve konferansa eğitimci ve konuşmacı olarak katıldı. Sivil toplum örgütlerinde finansal okuryazarlığın artırılması amacıyla çok sayıda eğitim organize etti ve eğitici olarak katkı sağladı. Üniversite öğrencilerinin mesleki ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için faaliyet gösteren iki ayrı sivil toplum örgütünde mütevelli heyeti üyesi ve mütevelli heyeti başkan vekili olarak görev yapmaktadır.

A1 Capital'den yatırımcılara yepyeni bir hizmet!

A1 Capital ekibine üst düzey transfer!

A1 Capital'den yeni yatırımcılara kazandıran destek!


 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,54
En Yüksek: 32,04
En Düşük: 31,26
Değişim -0,13 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 62.069.101
Toplam Adet: 1.962.590
Ağırlıklı Ort.: 31,61
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI10 Ocak 2024 15:02

    Kendisini yıllarca severek seyir ederim delikanlı, dürüst isabetli görüşlerileri ender bir yatırım yöneticisi yeni görevinde başarılar dilerim.