E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital ekibine üst düzey transfer!---

A1 Capital ekibine üst düzey transfer!

A1 Capital ekibine üst düzey transfer!
23 Kasım 2023 - 10:40 borsagundem.com

Mete Muzaffer Bıçaklıoğlu, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarını bünyesinde barındıran Güler Yatırım Holding’e bağlı A1 Capital’e İrtibat Bürolarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

30 yıla yaklaşan süredir bankacılık, finans ve yatırım sektöründe farklı şirketlerde görev alarak başarılı çalışmalarda bulunan Mete Muzaffer Bıçaklıoğlu, Türkiye’nin öncü yatırım kuruluşlarını bünyesinde barındıran Güler Yatırım Holding’e bağlı A1 Capital’e İrtibat Bürolarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Türkiye sermaye piyasalarının yenilikçi gücü sloganıyla sektörün tanınan firmalarından olan A1 Capital; uzmanlaşmış deneyimli kadrosu ve güçlü teknolojik altyapısı ile yatırımcılarına, Hisse Senedi ve VİOP işlemlerine aracılık, Yatırım Danışmanlığı, Portföy Yönetimi, Halka Arz, Borçlanma Aracı İhraçları, Şirket Değerlemesi, Şirket Satın Alma ve Birleşme, Proje Finansmanı, Sermaye Artırımı ve Çağrı İşlemlerine aracılık gibi sermaye piyasalarının tüm alanlarını kapsayan geniş yetkili aracı kurum olarak müşterilerine özel çözümler sunuyor.

Mete Muzaffer Bıçaklıoğlu kimdir?

1973 Sakarya doğumludur. İlk orta ve lise eğitimleri Sakarya’da tamamlamıştır. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1995 yılından itibaren Borsa İstanbul bünyesinde yer alan birçok aracı kurumda farklı görevlerde bulunmuştur. 2004 yılından itibaren Meksa Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mete Muzaffer Bıçaklıoğlu, 2023 yılı itibariyle A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş'de İrtibat Bürolarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

A1 Capital'den yeni yatırımcılara kazandıran destek!

A1 Capital ve Fintables iş birliğiyle yeni nesil finansal deneyim

A1 Portföy’e üst düzey atama!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 31,54
En Yüksek: 32,04
En Düşük: 31,26
Değişim -0,13 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,00
İşlem Hacmi 62.069.101
Toplam Adet: 1.962.590
Ağırlıklı Ort.: 31,61
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)