E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriA1 Capital'den yatırımcılara yepyeni bir hizmet!---

A1 Capital'den yatırımcılara yepyeni bir hizmet!

A1 Capital'den yatırımcılara yepyeni bir hizmet!
20 Aralık 2023 - 08:50 borsagundem.com

Türkiye’nin önde gelen sermaye piyasası kuruluşlarından A1 Capital, yepyeni bir hizmet ile yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

A1 Capital’in finans asistanı olarak bilinen Hisse Koçu mobil uygulaması üzerinden “A1 Capital Haftanın Favorileri” hizmeti, 18 Aralık 2023 Pazartesi günü itibariyle ilk Al-Sat Hisse Senedi Önerilerini yatırımcılar ile paylaşmaya başladı.

Hisse Koçu uygulaması üzerinden, her hafta Pazartesi günü saat 09:15‘de “Haftanın Favorileri” başlığı altında 3 adet haftanın favori hisse senetleri, yatırımcılara Al-Sat önerisi olarak sunulmaya devam edecek.

A1 Capital’in alanında deneyimli yatırım uzmanlarınca oluşturulan Haftanın Favori Hisseleri’nde Al-Sat önerisi yapılırken, yatırımcılar alım aralığı, hedef ve stop-loss seviyelerini de görebilecekler.

Haftanın Favori Hisseleri’ne ulaşmak için yatırımcıların Hisse Koçu’nu indirip, A1 Capital’de Yatırım Hesabı açmaları ve Yatırım Danışmanlığı Sözleşmesi imzalamaları gerekiyor.

Hisse Koçu nedir?

Hisse Koçu mobil uygulaması ile ücretsiz gün içi al-sat önerileri, günlük analizler, hedef ve stop-loss seviyeleri, piyasa haberleri ve araştırma hizmetlerinden yararlanılabilmekte ve kolayca alım-satım işlemleri yapılabilmektedir.

Hisse Koçu mobil uygulaması Apple Store ve Google Play Store üzerinden kolayca indirilebilir.

A1 Capital “Hisse Koçu” ile kullanıcılarına anında ulaşmayı hedefliyor!

A1 Capital yatırımcılarına 5 bin liraya varan hediye çeki fırsatı

A1 Capital ekibine üst düzey transfer!

A1 Capital'den yeni yatırımcılara kazandıran destek!

A1 Capital ve Fintables iş birliğiyle yeni nesil finansal deneyim

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)