E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem81 il başkanından Meral Akşener'e destek---

81 il başkanından Meral Akşener'e destek

81 il başkanından Meral Akşener'e destek
19 Haziran 2023 - 22:32 borsagundem.com

İYİ Parti'nin tüm il başkanları, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 3. Olağan Kongre öncesinde Genel Başkan Meral Akşener'e destek açıkladı.

İYİ Parti'nin tüm il başkanları, Genel Başkan Meral Akşener'e ortak bir metinle destek açıkladı.

Pazar günü gerçekleştirilecek 3. Olağan Kongre öncesinde yayımlanan ortak açıklama şöyle:

"İYİ Parti, Türkiye'yi yeniden inşa etme ülküsüyle yola çıkmış binlerce vatanseverin bir araya gelerek hayat verdiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde kendini yetiştirmiş cesur bir Türk kadını olan Meral AKŞENER'i kurucu lideri ve Genel Başkanı olarak benimsemiş ve 27 Ekim 2017 tarihinde kurumsal kimliğini oluşturmuş bir siyasi partidir.

Kuruluşundan bugüne değin yüce Türk milletinin umudu olan İYİ Parti'nin lideri, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, parti içi demokrasi anlayışının en güzel örneği olarak genel seçim sonrası 24 Haziran 2023 tarihinde 3. Olağan Kongresini yapmaya karar vermiştir.

Kurultaydan partimizin birlik, beraberlik ve milletin umudu olma yolunda daha da güçlenerek çıkacağına aynı azim ve cesaretle mücadeleye devam edeceğine olan inancımız tamdır.

Bu inançla, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in demokrasi, hukuk, temel insan hakları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel değerleri için vermiş olduğu mücadelede ardında ve yanındayız.

İçinde bulunduğumuz tarihsel süreci de göz önüne alarak, ülkemizde yaşanan kutuplaşmayı sonlandıracağına, partimizi iktidara taşıyacağına inandığımız Genel Başkanımıza kurultayda desteğimiz tamdır.

Yapılacak olan kongrede Türkiye Cumhuriyeti'nin 81 vilayetinin başkanları olarak, kurucu liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i; amasız, fakatsız, lakinsiz genel başkan adayı olarak öneriyor, partimize gönül vermiş milyonlarca yol arkadaşımız ve yüce Türk milleti önünde beyan etmeyi bir görev addediyoruz.

Kurultayımızın partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz."

Ahat Andican, kurucusu olduğu İYİ Parti’den istifa etti

 

İYİ Parti'nin grup yönetimi belli oldu

 

İYİ Parti Genel Sekreteri: Millet İttifakı bitmiştir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kemal27 Ağustos 2023 10:27

    1 ay reklam sonucu.. topladigin miting bumuydu..soyleyecegin bumuydu..meral hanim gidici..kendi deyimiyle...tarih olmuslar.

  • Hakan27 Ağustos 2023 10:21

    Bunlar de vlet yonetemez...ben yine..yuvama dondum.ozur dilerim.

  • Ferdi27 Ağustos 2023 10:19

    Kacinilmaz sona dogru meral topluma umut veremedi..liderlik..ayri bir sey..saga Sola kizmakla..tiyatro ile bu isler olmuyor..gulu gule meral...

  • Serkan26 Ağustos 2023 23:00

    HER SEY TAKAKUKA..TAKAKUA..NE DEGI BELLI DEGIL..BJR DEDIGI BIR DEDIGINI TUTMUYOR..VELHAsIL IYI PARTI MISYONUNU TAMAMLADI...TARIH OLMAYA ADAYDJR..SONUC BELLiYDI TOPLAMA PARTI...BU KADAR...

  • Arifhan20 Haziran 2023 16:30

    Körler sağırlar birbirini ağırlar,neyin kafasını yaşıyorsunuz oğlum siz yenildiniz bı gidin artık iyimidir kötümüdür ne b..ktan bir partiyse öbürüde Cahil halkın partisi siz önce başınızdaki diktatörlerden kurtulun eşek gibi oy verenler

  • mezarci 19 Haziran 2023 23:16

    yakisir......