E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem7 yıldır FETÖ'den aranan eski hakim Necmeddin Özmen tutuklandı---

7 yıldır FETÖ'den aranan eski hakim Necmeddin Özmen tutuklandı

7 yıldır FETÖ'den aranan eski hakim Necmeddin Özmen tutuklandı
14 Ağustos 2023 - 16:13 borsagundem.com

7 yıldır FETÖ soruşturmasınca aranan eski Yargıtay tetkik hakimi Necmeddin Özmen "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Yargıtay tetkik hakimi Necmeddin Özmen, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Burada soruşturmayı yürüten savcı tarafından ifadesi alınan şüpheli Özmen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesince FETÖ'nün firari üyelerini yakalamak için kurulan özel ekip, 7 yıldır firari olan ve kendisini gizlemek için sürekli kılık ve adres değiştiren Özmen'in Etimesgut ilçesinde saklandığını tespit etmişti.

ÇOK SAYIDA DÖVİZ ELE GEÇİRİLDİ

Uzun süren teknik ve fiziki takip sonucu şüphelinin başka kişilere ait kimlikler kullandığı ve yurt dışına kaçmak üzere olduğunu belirleyen ekip, Özmen'i 12 Ağustos'ta saklandığı adreste yakalamıştı.

Özmen'in üzerinde ve adresinde yapılan aramada, 1 milyon 500 bin Türk lirası değerinde euro, dolar, İsveç frangı ve altın ele geçirilmişti.

FETÖ firarisi hakim Ankara'da yakalandı

 

Azerbaycan'da FETÖ'ye büyük darbe!

 

Fidan: FETÖ ile mücadele en öncelikli görevimiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)