Ana SayfaPiyasaSavran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer---

Savran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer

4 / 4
Savran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer
11 Ekim 2013 - 11:16 www.borsagundem.com

BİR ANALİST 10-15 ARASI ŞİRKET İÇİN SORUMLULUK TAŞIYOR
*Aranızda nasıl bir iş bölümü var?

Erkan Savran: Bölümümüzdeki ekonomistimiz ekonomik gelişmelerle ilgili rapor ve analizler yapıyor. Yatırım stratejinin belirlenmesi ise Bölüm Başkanımız tarafından yapılıyor.  Şirket raporların yazımı, ilgili analistlerimiz tarafından üstleniliyor. Şirketleri sektörlerine göre analistlerimiz arasında paylaştırdık. Bir analistimiz yaklaşık olarak 10 – 15 arası kadar şirket için sorumluluk taşıyor.
*Raporları hazırlarken şirketleri ve tesislerini ziyaret ediyor musunuz?
Erkan Savran:
Evet şirketleri ziyaret ediyoruz. Akyatırım olarak şirketlerin sunduğu imkanlar nispetinde tesisler ve fabrika alanlarına ziyaretler gerçekleştiriyoruz.
SÜRECEK

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilyria11 Ekim 2013 13:52

    Artik sisecam ve kuruluslarinin tavsiye yazilarini gordukce cinlerim tepeme cikiyor.Anadolucam rusyada fabrika kapatmis kimsenin haberi yok ama di mi neden acaba.Arastiriniz Pokrov fabrikasi su anda faal midir.Diger calisan 4 fabrika yuzde kac kapasite ile calismaktadir ve son olarak stoklarin artis hizi nasildir. Trakyacam da boyuna sirket aliyor gorecegiz sonunu.Eski anadolucam yoneticisi oraya transfer olmus olabilir mi icraatlarina orda devam ediyor mu acaba